Luke Skywalker îşi face apariţia din nou în STAR WARS. Cum arată Mark Hamill la 61 de ani FOTO

Actorul american Mark Hamill este în negocieri pentru a-şi relua rolul care l-a făcut celebru, Luke Skywalker, din trilogia originală "Războiul stelelor/ Star Wars", într-o serie de continuări ale francizei de succes plănuite de studiourile Disney.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 11:48

Actorul în vârstă de 61 de ani, care a interpretat în celebra trilogie rolul unui cavaler Jedi, a confirmat că este în negocieri pentru a juca în filmele plănuite de noul proprietar al francizei „Star Wars”, compania Disney.

„Negociază cu noi. George (Lucas) a dorit să ştie dacă suntem interesaţi. A spus că, dacă nu dorim să facem asta, nu ne vor înlocui cu alţi actori – ci pur şi simplu nu ne vor include personajele în scenariu”, a spus acesta.

Şi actorul Harrison Ford, în vârstă de 70 de ani, care a jucat rolul Han Solo, este în negocieri să apară în noile filme.

Nu se ştie deocamdată dacă actriţa Carrie Fisher, în vârstă de 56 de ani, este în negocieri pentru a juca rolul prinţesei Leia, sora lui Luke Skywalker.

Hamill, a cărui carieră a intrat în declin după ce a renunţat la rolul Skywalker, a părut să fie foarte interesat de reunirea distribuţiei originale.

El a mai spus că nu cunoaşte detalii despre noul scenariu, însă este posibil să joace rolul unui Jedi bătrân care îl pregăteşte pe unul tânăr, aşa cum a fost cazul lui Obi-Wan Kenobi.

După ce compania Disney a cumpărat franciza „Războiul stelelor” de la Lucasfilm, în cadrul unei tranzacţii de 4,05 miliarde de dolari, în toamna anului 2012, celebrele studiouri hollywoodiene au anunţat că au în pregătire un nou episod al legendarei serii, care a adus încasări totale de 4,4 miliarde de dolari.

Noul film din serie, „Star Wars: Episode VII”, va fi regizat de cineastul J.J. Abrams şi va fi lansat pe marile ecrane în 2015.