Lulu Pascu a murit! Fostul concurent de la Românii au talent fusese călcat de maşină

Lulu Pascu a murit, după nouă zile în care a fost internat în spital, luptându-se să trăiască. Fostul concurent de la Românii au talent suferise un accident, fusese călcat de maşină, în centrul orașului Nehoiu. Medicii de la Spitalul Brașov au lupta până în ultima secundă pentru a-i salva viața.

08 ian. 2021, 10:48
Lulu Pascu a murit! Fostul concurent de la Românii au talent fusese călcat de maşină

Lulu Pascu a murit! Din păcate, bărbatul nu a supravieţuit accidentului suferit în urmă cu mai bine de o săptămână, mai exact pe 29 decembrie.

Se pare că bărbatul se deplasa pe carosabil dinspre piața Nehoiu în momentul în care a ajuns în fața unei mașini ce se deplasa regulamentar și care vira la dreapta înspre catedrală. Șoferul nu a mai putut evita impactul.

Citeşte şi: Concurent de la Românii au talent, călcat de maşină. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital

Lulu Pascu a murit! Şoferul este șef de serviciu la ANAF Nehoiu

Conducătorul auto, în vârstă de 49 de ani, a fost testat alcoolcopic, rezultatul fiind negativ. Bărbatul este șef de serviciu la ANAF Nehoiu, iar oamenii au despre el doar cuvinte de laudă: „Un om ponderat, care nu consumă alcool și care duce o viață echilibrată.

A trecut prin două operații grele și vă dați seama ce înseamnă pentru el un astfel de șoc. După ce s-a întâmplat nenorocirea a rămas blocat, era în stare de șoc”, a povestit o cunoscută, potrivit reporterbuzoian.ro.

Lulu Pascu, îndrăgit lăutar din Nehoiu, în 2018 și 2019, a participat împreună cu amicul său, Titu Vântoru, din Siriu, la emisiunea ”Românii au talent”.

Citeşte şi: Adrian Mutu, prima reacţie după ce fosta sa soţie s-a întors în România. Alexandra Dinu va fi jurat la „Românii au talent”

Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”

Andi Moisescu va fi înlocuit de Smiley în ultima parte a emisiunii, până acum prezentator al show-ului. Decizia a fost luată de producători, după ce Andi Moisescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

În acest an, show-ul s-a filmat la studiourile din Ștefănești. În prezent, filmările pentru preselecții s-au terminat.

Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au spus Smiley și Pavel Bartoș pe Facebook.