Concurent de la Românii au talent, călcat de maşină. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital

Un concurent de la Românii au talent a fost călcat de maşină, accident suferit marţi seara, la Nehoiu. Numele bărbatului este Lulu Pascu, un cunoscut lăutar în comunele de pe Valea Buzăului, şi care, în 2019, a apărut la show-ul de talente, difuzat la Pro TV, alături de Titu Vânătoru.

30 dec. 2020, 17:30
Concurent de la Românii au talent, călcat de maşină. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital
Un concurent de la Românii au talent a fost călcat de maşină

Concurent de la Românii au talent, călcat de maşină. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău, accidentul a avut loc marți seară în jurul orei 18.00, pe str. 1 Decembrie 1918, din orașul Nehoiu.

Citeşte şi: Narcis Ianău a dat lovitura după participarea la prima ediţie „Românii au talent”. Lucrează cu producătorul lui Andreea Bocelli. „E unic. E în propria lui ligă”

Autoturismul condus de un șofer în vârstă de 49 de ani, din Nehoiu, a accidentat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeași direcție, scrie stiridebuzau.ro.

Concurent de la Românii au talent, călcat de maşină

Victima este Lulu Pascu, îndrăgit lăutar din Nehoiu care, în 2018 și 2019, a participat împreună cu amicul său, Titu Vântoru, din Siriu, la emisiunea ”Românii au talent”.

Acesta a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. A fost transferat ulterior la Brașov. În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

Andi Moisescu, înlocuit în juriul de la „Românii au talent”

Schimbări majore în sezonul 11 al show-ului „Românii au talent”. După plecarea lui Mihai Petre, care a fost înlocuit de Alexandra Dinu, și Andi Moisescu a plecat, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Andi Moisescu va fi înlocuit de Smiley în ultima parte a emisiunii, până acum prezentator al show-ului. Decizia a fost luată de producători, după ce Andi Moisescu a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Citeşte şi: Alexandra Dinu, prima imagine în calitate de jurat la „Românii au talent”. Cum a fost fotografiată

În acest an, show-ul s-a filmat la studiourile din Ștefănești. În prezent, filmările pentru preselecții s-au terminat.

Filmările de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au spus Smiley și Pavel Bartoș pe Facebook.

Sezonul 11 anunță surprize mari. Una dintre ele: lipsa lui Mihai Petre de la masa juriului. Dansatorului a fost în componența proiectului în ultimii doi ani, alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu și Andra. Acesta părăsise emisiunea în 2014 și a revenit în 2018, pe poziția lăsată liberă de Mihaela Rădulescu. În locul său a venit acum Alexandra Dinu, fosta soție a lui Adrian Mutu.