Lumea artistică, din nou în doliu! O cunoscută interpretă din Banat a murit de COVID la o săptămână după tatăl ei. Niciunul nu era vaccinat

Durere nesfârșită în familia îndrăgitului interpret de folclor Petrică Moise, care s-a stins în urmă cu mai bine de o săptămână, fiind infectat cu coronavirus.

13 oct. 2021, 09:12
Lumea artistică, din nou în doliu! O cunoscută interpretă din Banat a murit de COVID la o săptămână după tatăl ei. Niciunul nu era vaccinat

Lumea artistică, din nou în doliu! Fiica lui, Lia Moise (51 de ani), a încetat şi ea din viaţă doborâtă de virusul ucigaş. Niciunul dintre ei nu fusese vaccinat.

Lia Moise era interpretă de romanțe și era internată de mai multe zile la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, scrie Opinia Timişoarei.

Artista locuia împreună cu tatăl ei și amândoi au ajuns la spital cu plămânii afectați, iar starea lor de sănătate s-a înrăutățit rapid.

Citeste si Pierdere mare pentru lumea artistică românească. A murit subit la 53 de ani, lasă în urmă lacrimi şi regrete

Lumea artistică, din nou în doliu! Mesaje de condoleanţe pentru Lia Moise

La numai 51 de ani anuntam plecarea la cele vesnice a celei care a fost nimeni alta decat Lia Moise, fiica maestrului nostru drag Petrica Moise, cel care, recent, ne-a lasat un gol imens in suflete. Vestea este cu atat mai trista pentru toti banatenii si nu numai. Vesnica pomenire in imparatia lui Dumnezeu”, au scris fanii pe o pagină de Facebook dedicată folclorului bănățean.

Petrică Moise a murit în seara zilei de 2 octombrie și a fost înmormântat în cimitirul din Chisoda natală. Petrica Moise este artistul care a oferit imnul neoficial al Banatului, „Iorgovan, frumoasa floare”.

Citeste si Cel mai îndrăgit artist de muzică populară din Banat a murit de Covid-19