Lumea sportului e în șoc! S-a sinucis la doar 28 de ani: A te lupta în tăcere nu este în regulă. Raze Sus în Rai!

Lumea sportului este iar în doliu. Celebrul jucător de baseball Jean Ramirez s-a sinucis la vârsta de doar 28 de ani.

16 ian. 2022, 14:46
Lumea sportului e în șoc! S-a sinucis la doar 28 de ani: A te lupta în tăcere nu este în regulă. Raze Sus în Rai!

Lumea sportului e în șoc! Jean Ramirez, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei Tampa Bay Rays şi-a pus capăt zilelor la doar 28 de ani. Fanii şi familia acestuia sunt în șoc și nu-şi pot explica de ce vedeta a recurs la un asemenea gest.

Lumea sportului e în șoc! S-a sinucis la doar 28 de ani: A te lupta în tăcere nu este în regulă. Raze Sus în Rai!

„Pierderea fiului nostru a fost cea mai chinuitoare experiență pe care am trăit-o. Din păcate, uneori nu vedem semnele. A te lupta în tăcere nu este în regulă. Este angajamentul nostru de a onora viața fiului nostru ajutând alte familii. Niciun părinte nu ar trebui să suporte pierderea copilului. Suntem foarte recunoscători celor de la Tampa Bay Rays, pe care o considerăm familia noastră, pentru dragostea și sprijinul lor. Fiul nostru s-a simțit iubit de voi toți. Mulțumim familiei noastre, prietenilor și tuturor celorlalți de departe și din apropiere pentru revărsarea de dragoste și sprijin. Fii binecuvântat! Raze Sus în Rai”, a declarat familia sportivului.

Exprimăm cele mai profunde simpatie și condoleanțe familiei lui Jean. A fost un coechipier și un prieten grijuliu. A emanat atât de multă bucurie în tot ceea ce a făcut, iar inima lui bună a fost cu adevărat un dar pentru toți. Pe măsură ce procesăm această pierdere neașteptată și dificilă, suntem recunoscători pentru momentele pe care le-am împărtășit cu Jean”, a spus președintele Erik Neander, într-un comunicat de presă.

Citește și: Andreea Marin este în doliu. A murit chiar înainte de Sărbători, într-un accident teribil: „Dumnezeu să te aibă în pază, suflet minunat”
„A adus atât de multă pasiune și energie în fiecare zi în clubhouse și bullpen, iar dragostea lui pentru Rays și baseball a fost evidentă pentru toți cei care au interacționat cu el. Avea cea mai mare inimă și cel mai molipsitor zâmbet. Îi transmitem cele mai profunde condoleanțe. familia și prietenii. Jean va fi profund dor”, spun şi coechipierii lui Jean Ramirez.

Citește și: Doliu în lumea sportului. Triplu campion la kickbox, mort de COVID la 41 de ani. Sportivul era un cunoscut anti-vaxxer