Doliu în lumea sportului. Triplu campion la kickbox, mort de COVID la 41 de ani. Sportivul era un cunoscut anti-vaxxer

Lumea sportului a mai pierdut un campion. Cunoscutul ”The Undertaker” și-a pierdut viața la 41 de ani după ce s-a infectat cu COVID și s-a externat pentru că nu credea în virus.

27 dec. 2021, 13:07
Doliu în lumea sportului. Triplu campion la kickbox, mort de COVID la 41 de ani. Sportivul era un cunoscut anti-vaxxer

Un campion la kickbox, mort de COVID la 41 de ani. Frederic Sinistra, din Belgia, s-a stins din viață  în urma complicațiilor asociate coronavirusului la câteva săptămâni după ce s-a externat din spital, spunând pe internet că se va trata acasă.

Doliu în lumea sportului. Triplu campion la kickbox, mort de COVID la 41 de ani. Sportivul era un cunoscut anti-vaxxer

Triplul campion mondial a fost internat de trei ori în spital, în luna noiembrie, după ce a fost forțat de antrenorul său să ceară ajutor medical. Acesta a postat fotografii cu el, stând în pat, fiind la terapie intensivă intubat.

Sportivul a postat, totodată, o filmare pe contul său de Facebook în care se vede că are dificultăți respiratorii. Acesta a scris în descrierea postării că nu are timp de pierdut cu oameni leneși.

Bărbatul s-a arătat împotriva restricțiilor impuse de guvern, a negat existența virusului, spunând că acesta nu îl va împiedica să posteze pe social media în timp ce este internat.

Citește și: Rusia prelungeşte restricţiile în cinci regiuni, în condiţiile unui număr record de morţi de Covid. Activităţile economice vor rămâne oprite
Sinistra s-a stins din viață pe 15 decembrie. Decesul său a fost anunțat public în ziua următoare. Pe 26 noiembrie, campionul anunța că meciul planificat pentru data de 4 decembrie a fost anulat și că se simte dezgustat de faptul că nu va mai putea participa.

„Un războinic nu se retrage niciodată, mă voi întoarce mult mai puternic”, a spus acesta.

Câteva zile mai târziu în noiembrie, campionul a postat: „Am fost născut prematur și voi continua să lupt până la moarte ca un bărbat care nu renunță niciodată și moare fără regrete”.

Cu trei zile înainte să-i fie anunțat decesul, Sinistra a răspuns comentariilor din social media: „Mulțumesc pentru susținere. Sunt acasă, mă refac așa cum ar trebui. Mă voi întoarce de mii de ori mai puternic”.

Citește și: În ziua instalării noului cancelar, Germania a înregistrat un record negru. Cei mai mulţi morţi de Covid din ultimele zece luni, peste 500