Luminiţa Anghel, SCHIMBARE de LOOK şi COMPORTAMENT: „Am reînviat spiritual. Am toată energia din lume”

Luminiţa Anghel este cu totul alt om, de când a trecut prin cea mai grea perioadă din viaţa sa, pierderea custodiei fetiţei pe care o avea în grijă de aproape 9 ani. Invitată recent în emisiunea lui Cristi Brancu de la Antena Stars, Luminiţa Anghel a făcut dezvăluiri şocante despre cum a reuşit să treacă peste aceste încercări ale vieţii.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 09:36

Invitată recent în emisiunea lui Cristi Brancu, Luminiţa Anghel a profitat din plin de situaţie şi a dezvăluit publicului transformările fizice şi pshicie pe care le-a suferit în ultima vreme. Mai exact, artista a recunoscut că datorită participării sale la Eurovision a devenit un alt om, mult mai energic decât până acum, dar şi că datorită mutării într-o altă locuinţă, ea a putut reveni la un număr optim de kilograme. De asemenea, Luminiţa Anghel a mai declarat că schimbarile ce au avut loc în viaţa sa se datorează în special scandalului în care a fost implicată.

EUROVISION 2015. Luminiţa Anghel participă la selecţia naţională. Îţi place piesa? VIDEO

„Cel mai puţin am avut 48 de kg. Acum, am 58 de kg. Nu mai pot fi la fel de slabă ca acum 10 ani, am şi eu o vârstă. Am 48 de ani. Am reînviat spiritual pentru că participarea la Eurovision m-a motivat puţin. M-am tuns pe 5 ianuarie. Mă săturasem de părul lung, de meşe şi toate nebuniile. Nu se poate vorbi de linişte şi nici de stres. Am început să slăbesc din luna octombrie a anului trecut. M-am mutat şi fizic vorbind am avut foarte mult de muncă. Atunci când un om trebuie să se mute dintr-un loc unde a stat o viaţă şi a trebuit să împachetez şi să despachetez zeci, sute de cutii, nu prea mai apucam să mănânc. Tot timpul eram cu măturica în mână, ziceai că sunt bolnavă psihic.

Am ales să nu ies, pentru că nu mai era nimic de făcut. Dacă aş fi ieşit nu aş fi făcut decât să alimentez scandalul. Copilul cel mic a fost foarte protejat, iar cel mare a fost întrebat de două-trei ori. Soţul meu s-a retras şi a suferit foarte mult. În primul rând prin hărţuirea care a fost făcută, nu puteam ieşi din casă fără ca cineva să-şi dea cu părerea. Eram urmăriţi peste tot, filaţi. Acasă am găsit cel mai bun sprijin din lume. Am toată energia din lume pentru Filip, care e în perioada de formare. Nimeni din familia mea nu are nicio vină pentru ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Luminiţa Anghel, scriu cei de la SpyNews.

Citeşte şi  Luminiţa Anghel: „Soţul meu mă înşală cu nişte rable”