Luminița Anghel și David Pușcaș au rupt legătura în urmă cu 8 ani. Și-au dat block pe toate rețelele sociale: „Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu”

David Pușcaș a fost înfiat de Luminița Anghel de la vârsta de doi ani, pe vremea când artista era căsătorită cu Marcel Pușcaș. Relația lor s-a stricat în momentul în care tânărul a devenit adolescent, iar cei doi au început să se certe și să își reproșeze diverse lucruri.

22 ian. 2024, 20:21
Luminița Anghel și David Pușcaș au rupt legătura în urmă cu 8 ani. Și-au dat block pe toate rețelele sociale: „Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani, dar o simt lângă mine mereu”
David Pușcaș resimte lipsa mamei în viața sa

Războaiele dintre Luminița Anghel și David Pușcaș au reușit să destrame relația celor doi definitiv. Tânărul a mărturisit că suferă enorm din cauză că nu mai vorbește cu mama sa adoptivă. Ba mai mult, se pare că el și-ar dori să se împace cu vedeta, dar artista a rupt orice legătură cu el.

„Nu am mai vorbit de opt ani cu ea. Nu i-am mai auzit vocea de foarte mulți ani dar o simt lângă mine mereu și o port în suflet în tot ceea ce fac. Sper că este bine unde este ea. Să o caut? Unde să o caut prin oraș? Mă are la block peste tot, doar pe Facebook o mai am, în rest nimic”, a declarat David Pușcaș pentru Click!

Citește și: Ce relație are Luminița Anghel cu fiul său biologic, Filip. Micuțul se ferește să apară în public: „Am avut grijă să rămână cu picioarele pe pământ și să-și vadă de studii”

Recent, au apărut semne de întrebare cu privire la starea și situația în care se află David Pușcaș. Asta din cauză că tânărul nu a mai postat nimic pe contul său de Facebooj de câteva luni bune.

„Voiam să vă zic că nu am dispărut de pe online, sunt mai atent la ce postez că acum lucrez cu branduri și trebuie să fiu mai cizelat.  Îmi doresc să am un telefon mult mai performant ca cel pe care îl acum acum pentru a face poze de o claritate mult mai bună, poate îmi donează cineva și mie un telefon bun. În rest sunt într-o perioadă de acceptare a trecutului meu și mai am episoade de cădere și depresie, dar îmi revin imediat căci lucrez și trebuie să fiu bun”, a mai spus David Pușcaș.

Citește și: Ce se întâmplă cu David Pușcaș, băiatul adoptat de Luminița Anghel. Tânărul mărturisește că se confruntă cu depresia: „Aștept să mă mănânce gândacii”

De cele mai multe ori, certurile dintre David și Luminița Anghel au fost declanșate de la faptul că tânărul adoptat de artistă nu prețuia nimic din ce i-a oferit Dumnezeu.

„David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui. Nu am venit la tv ca să-l fac de râs, ca să-l umilesc, şi nici să mătur cu el pe jos. Mai am de crescut un copil şi mi se pare cinstit să am energie şi putere să mă întorc şi spre el. Vă anunţ public că este ultima dată când îl ajut”, spunea artista în urmă cu câțiva ani.