Ce se întâmplă cu David Pușcaș, băiatul adoptat de Luminița Anghel. Tânărul mărturisește că se confruntă cu depresia: „Aștept să mă mănânce gândacii”

David Pușcaș, tânărul adoptat de Luminița Anghel, a mărturisit că se confruntă cu depresia și a explicat cum se simte atunci când are un episod depresiv.

24 apr. 2023, 13:56
Ce se întâmplă cu David Pușcaș, băiatul adoptat de Luminița Anghel. Tânărul mărturisește că se confruntă cu depresia: „Aștept să mă mănânce gândacii”
David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, suferă de depresie

David Pușcaș, tânărul adoptat de Luminița Anghel, se confruntă cu depresia, o boală care afectează tot mai multe persoane, foarte greu de depășit. Acesta spune că în unele momente nu poate avea grijă nici măcar de igiena sa, pentru că se simte foarte rău.

Multă vreme, David Pușaș a fost un personaj controversat. Declarațiile legate de mama sa sau despre copilărie au fost făcute fără ezitare, fiind implicat și într-un scandal care i-au adus probleme Luminiței Anghel.

Citește și: David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, face acuzaţii grave. Ar fi fost bătut crunt de soțul vedetei VIDEO

Tânărul s-a deschis și a vorbit despre cum se manifestă depresia sa, lucru care a stârnit foarte multe reacții.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”, a spus David Pușcaș, într-un vlog.

Citește și: Dana Marijuana l-a „adoptat” pe fiul Luminiţei Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”

După ce a făcut aceste afirmații și a declarat că se luptă cu probleme grave, tânărul a recunoscut că uneori se simte neputincios, ca „o legumă infectă”, și că așteaptă să fie „mâncat de gândaci, viermi și boli”.

Declarațiile sale i-au făcut pe oameni să se îngrijoreze cu privire la igiena sa mai degrabă, decât de problema cu care se confruntă. Luminița Anghel nu a comentat nimic despre fiul adoptiv, mai ales cu privire la acest subiect.