Luminița Anghel, transformare radicală datorită sportului. Cum arată la 53 de ani: „Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”

Luminița Anghel este una dintre artistele temerare ale muzicii ușoare din România. Recent, cântăreața a declarat că a adoptat un stil de viață sănătos care ajutat-o să arate la 53 de ani, mai bine ca niciodată.

08 nov. 2021, 18:38

Luminița Anghel este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică ușoară de la noi, iar acum artista, în vârstă de 53 de ani, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre stilul de viață care a făcut-o să se simtă mai bine în propria-i piele.

Invitată la o emisiune de televiziune, artista a vorbit despre stilul său de viață și despre cum reușește să aibă un tonus excelent. Lumința Anghel este foarte mulțumită de rezultate, însă acestea se datorează unei discipline stricte și a ambiției.

Dieta Elenei Ionescu, fosta solistă de la Mandinga. Cum reușește artista să arate atât de bine

”Am găsit această gașcă de fete cu care eu fac sport zi de zi”
Luminița Anghel a povestit că aleargă 10 kilometri pe zi, împreună cu două prietene și că niciodată nu a fost mai în formă.

“Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”, re cunoscut ea. Și-a schimbat complet stilul de viață, respectă cu strictețe niște reguli, iar rezultatel se văd.

”Nemâncatul seara, după ora 18, a funcționat întotdeauna. Și moderația. Rezultatele pe măsură au venit, în cazul meu, odată cu începerea sportului. Am găsit această gașcă de fete cu care eu fac sport zi de zi. Zece kilometri pe zi, mers alert, un fel de maraton.

La început îi parcurgeam într-o oră patruzeci de minute, acum am ajuns să îi parcurgem și într-o oră douăzeci și patru”, a explicat cântăreața, potrivit Libertatea.ro.

Luminița Anghel are un fiu adoptat, David și și-a găsit liniștea alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.

Luminiţa Anghel, la un pas de moarte. Cu ce boală gravă a fost diagnosticată: „Ar putea fi un cancer”

Luminiţa Anghel, la pas de moarte. Vedeta susține că medicii au fost îngeri păzitori și au reușit să o salveze cu ajutorul unui tratament extrem de agresiv.

Totul a început într-o noapte, când o durere insuportabilă a trezit-o din somn. Gamba artistei era extrem de umflată, așa că a decis să își sune medicul. La scurt timp după, Luminița Anghel a primit diagnosticul: tromboză venoasă.

Chiar dacă prietenii o sfătuiau să se consulte cu specialiști, vedeta nu credea că această boală este atât de serioasă și a decis să se trateze cu diferite unguente care mai de care mai puternice, menite să îi calmeze durerile.

Mirabela Dauer a avut cancer. După aproape 4 ani, artista face dezvăluiri: „Nu a fost uşor”
„O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece. Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată.

Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor.

Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta: ‘Veniți, s-a întors domnul doctor’. Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală.

‘Domnul doctor îmi spunea că una dintre cauze ar putea fi un cancer nedepistat în organism. Pentru că erau sărbătorile de iarnă, iar laboratarele erau închise și nu puteam să fac aceste teste ca să vad dacă e un cancer sau nu. Ăsta a fost un motiv pentru care eu am trecut prin sărbătorile de iarnă foarte tristă… pentru că mă gândeam… dacă pe 7 ianuarie o să aflu că am stabilit undeva un astfel de diagnostic”, a declarat Luminița Anghel la Pro TV.