Mirabela Dauer a avut cancer. După aproape 4 ani, artista face dezvăluiri: „Nu a fost uşor”

Mirabela Dauer a avut cancer. Deşi este mereu cu zâmbetul pe buze şi duce buna dispoziţie oriunde merge, artista a trecut prin clipe foarte grele. În ianuarie 2018, a descoperit că are cancer, lucru care a făcut-o să lupte cu dârzenie pentru viaţa ei.

24 oct. 2021, 15:54
Mirabela Dauer a avut cancer. După aproape 4 ani, artista face dezvăluiri: „Nu a fost uşor”
Mirabela Dauer a avut cancer

Mirabela Dauer a avut cancer. Celebra cântăreaţă a fost invitată în emisiunea „Poezie şi delicateţuri”, prezentată de Mircea Dinescu, şi a vorbit despre perioada în care a descoperit că suferă de o boală cruntă.

Citeşte şi: Mirabela Dauer a dezvăluit ce pensie primește lunar. „Îi mulțumesc lui Victor Ponta dimineața, la prânz și seara!”

Mirabela Dauer a avut cancer

Acela a fost şi un moment al vieţii, în care s-a văzut câţi din apropiaţii ei îi erau cu adevărat prieteni. Acum, la patru ani, mărturiseşte că are foarte puţini prieteni şi foarte multe cunoştinţe.

Am avut mari probleme de sănătate. Medicul mi-a zis că am cancer. Într-o lună de zile am fost şi operată, şi ieşită. Nu a fost uşor. Dar atunci am văzut cine din apropiaţi îmi sunt prieteni. Nici o clipă nu m-am gândit la moarte.

Am avut o horă imensă de prieteni. Acum am o horă mică de prieteni şi restul, foarte multe cunoştinţe. Dar eu nu am fost singură niciodată. Recunosc, eu nu aş vrea să mor, vreau să fiu nemuritoare„, a declarat Mirabela Dauer.

Dieta celebră care a distrus-o pe Mirabela Dauer

Artista a avut de suferit în urma unei diete celebre, pe care au încercat-o multe femei din România, dieta Dukan, bazată pe consumul de proteine, în detrimentul glucidelor și lipidelor.

Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan.

N-am ajuns la spital, pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!, pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine multe, eu și așa sunt mâncătoare de carne”, mărturisea Mirabela Dauer.