Luminiţa Cioabă, prima prinţesă EMANCIPATĂ a ţiganilor. A avut o IUBIRE secretă cu Adrian PINTEA VIDEO

Luminiţa Cioabă a fost prima prinţesă a ţiganilor care s-a răzvrătit împotriva familiei şi tradiţiilor. Femeia a dorit să înveţe carte şi a decis să divorţeze de bărbatul ales de familie. Sespune că ar fi avut şi o relaţie de dragioste cuactorul Adrian Pintea.

RomaniaTV.net
13 feb. 2014, 13:33

Mai mult, potrivit WowBiz, ar fi trăit, în tinereţe, o poveste de iubire cu celebrul actor Adrian Pintea! Pe la sfârşitul anilor ’70, familia regelui Cioabă era zguduită de un scandal uriaş, potrivit România TV.

Prima fată a lui Ion Cioabă, Luminiţa, a încălcat toate tradiţiile ţigăneşti şi a refuzat să se supună regulilor. „Pe vremea aceea, Cioabă era doar bulibaşă, iar fata lui, Luminiţa, a încercat să fie altfel decât celelalte ţigănci! Fata a vrut sa invete, asa ca a urmat cursurile Liceului Goga, apoi a mers şi la Şcoala Populară de Arta, unde a studiat actoria şi regia de film (…) A fost prima care a renunţat să se îmbrace în fuste şi a adoptat moda cu pantaloni, spre marea surprindere a tuturor!”, a declarat un apropiat al familiei Cioabă pentru WowBiz.

La filmările unei pelicule la Sibiu, l-a cunoscut pe actorul Adrian Pintea, care juca un rol important, şi, se spune, ar fi avut o idilă cu el, deşi acest lucru îi era interzis! „În tradiţia ţiganilor, femeile sunt promise, nu aleg ele cu cine să iasă, în plus, sunt dezonorate dacă apar în public cu bărbaţi! Iubirea dintre ea şi Pintea, dacă a existat, a fost una secretă şi nu a ştiut nimeni de ea.”, a povestit apropiata familiei.

Idila dintre cei doi s-ar fi încheiat la fel de rapid cum a început. La scurt timp, Luminiţa s-a căsătorit cu un bărbat ales de familia ei, însă mariajul nu a durat mult timp. A decis să divorţeze, fapt care a adus-o în faţa staborului. În urma judecăţii ţigăneşti, Luminiţa a pierdut toată zestrea şi a fost abandonată de familie. De atunci, Luminiţa locuieşte într-o cameră dintr-un bloc din Sibiu şi s-a dedicat poeziei şi luptei pentru drepturile romilor.