Luminiţa Huţupan se întoarce în poarta Oltchimului

Fosta sportivă, declarată cel mai bun portar de handbal din toate timpurile, va reveni pe teren, timp de un sezon, în poarta Oltchimului.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 11:38
Luminiţa Huţupan se întoarce în poarta Oltchimului

Luminiţa Huţupan se va întoarce pe teren şi va juca din nou pentru Oltchim. Chiar dacă are 40 de ani, fostul portar al naţionalei României, dar şi al vâlcencelor, a acceptat propunerea oficialilor clubului de a mai juca încă un sezon.

Luminiţa s-a retras din handbal în mai 2009, după ce a disputat cu Oltchim semifinala Ligii Campionilor contra danezelor de la Viborg. La puţin timp, ea a rămas însărcinată, iar în aprilie 2010 a născut o fetiţă. Huţupan a fost votată anul trecut drept cel mai bun portar din toate timpurile de către fanii din întreaga lume.

Informaţia a fost confirmată de antrenorul vâlcencelor, Radu Voina, care a declarat agenţiei Mediafax: „Luminiţa îşi doreşte foarte multe să revină, noi am fi de acord, dar să nu uităm că sunt mai bine de doi ani de când a renunţat la handbal, iar între timp a şi născut. Practic, ar fi ca şi cum ar lua-o de la început cu pregătirea. Toată lumea vorbeşte despre asta, dar cel mai important este ca ea să poată. Noi plecăm joi în Turcia, în cantonament, iar ea va rămâne să se pregătească. Va avea nevoie de timp să revină la forma extraordinară, care a consacrat-o„.