Luminiţa Perijoc, „violatoarea de taximetrişti”, are din nou probleme

Nici puşcăria nu o mai sperie. La nici două luni de când a fost condamnată la patru ani de închisoare cu suspendare, Luminiţa Perijoc nu poate sta departe de necazuri. Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a o potoli pe tulceanca furioasă, care îşi descărca nervii în incinta unui hotel.

RomaniaTV.net
11 mai 2014, 20:35

Incidentul a avut loc vineri seară, puţin după ora 21.00. Aflată în faţa unui hotel din Tulcea, Luminiţa Perijoc s-ar fi enervat teribil după ce s-ar fi lovit de refuzul a doi taximetrişti, speriaţi, probabil, de „reputaţia” brunetei. Ea ar fi vrut să ajungă acasă, la mama ei, la aproximativ 10 kilometri de Tulcea, în satul Cataloi, însă şoferii i-ar fi spus că nu au rovinietă şi nu pot ieşi cu maşina din oraş. Înfuriată, Luminiţa Perijoc a intrat în hotel şi a făcut un scandal uriaş. Pentru că nu s-au putut înţelege deloc cu femeia, angajaţii hotelului au solicitat intervenţia poliţiştilor. 

SEXI-VIOLATOAREA şi TAXIMETRISTUL violat au fost condamnaţi împreună

Surse din cadrul Poliţiei Tulcea au precizat pentru Click! că Luminiţa Perijoc a fost amendată de oamenii legii pentru tulburarea liniştii publice. 

Citeşte mai mult pe click.ro