Luna albă Selena în Taur: noiembrie 2023 – iunie  2024. Ne găsim lumina în intuneric?

Selena, Luna Albă, se află în Berbec din aprilie 2023 și va intra în curând în Taur timp de aproape 7 luni. Ce efect va avea luna albă Selena în Taur asupra noastră?

17 nov. 2023, 16:22
Luna albă Selena în Taur: noiembrie 2023 – iunie  2024. Ne găsim lumina în intuneric?

Ce este Luna Alba Selena în astrologie?
Selena, Luna Albă, nu este o planetă astrologică, ci mai degrabă un „punct virtual” asociat cu orbita Lunii, punctul cel mai apropiat al orbitei de Pământ.

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care are de plătit o datorie karmică. Vești proaste pentru o parte dintre nativi

Selena este asociată cu protecția, divinitatea și altruismul îngerului păzitor în astrologie. Zona (zodia și casa astrologică) în care Luna Albă apare în horoscopul nașterii primește o protecție specială, o binecuvântare pentru faptele nobile și altruiste ale strămoșilor noștri.

Luna Albă reprezintă cele mai bine cultivate virtuți în caracterul uman. În acea zonă, persoana este mai încrezătoare, virtuoasă și mai sigură.

Ar fi dificil de explicat de ce o persoană are o trăsătură puternică, cum ar fi curajul, încă din copilărie, în timp ce alta nu o are. Totuși, odată ce ne dăm seama că sufletul are multe încarnări, totul cade la locul său.

Manifestarea Selenei are trei niveluri:

Nivelul 1: Selena permite salvarea și îndrumarea multor ființe vii.

Nivelul 2: Selena protejează oamenii și împrejurimile lor, ghidându-i spre evoluție.

Citește și: Leonidele aduc DRAGOSTE, BANI și SURPRIZE în viața acestor nativi! 3 zodii care sunt mângâiate de ploaia de meteoriți

Nivelul 3: persoana nu simte protecția Selenei din cauza abaterii anterioare.

Selena, la fel ca Soarele primăvara, emana o lumină strălucitoare peste tot, evidențiind zonele murdare și încurajând oamenii să le curețe. Selena, pe de altă parte, se poate curăța dureros, surprinzând ceea ce împiedică evoluția luminii. Zona pe care o călătorește Selena (atât semnul, cât și casa ei) devine mai vizibilă; este mai ușor să vezi adevărul și să restabilești dreptatea în aceste zone, ceea ce indică o karmă bună.

Luna Albă Selena în Taur Date:
intră pe 14 noiembrie 2023

iese pe 15 iunie 2024

Impactul general al lunii albe Selenei în Taur

Taurul nu este o zodie strălucitoare, așa că Luna Alba Selena în Taur este mult mai liniștită decât a fost, mai ales după turneul în  Berbec. Ne poate lua ceva timp pentru noi în Taur să simțim că ne-am găsit locul, că suntem pe drumul cel bun, că am luat decizia corectă, dar odată ce o facem, putem avea deplină încredere în ceea ce am făcut, facem  și nu vom fi descurajați.

Dăruirea noastră față de calea noastră poate să nu fie evidentă, deoarece Taurul este un semn liniștit, dar putem fi dedicați și perseverați indiferent de situație. Nimic nu ne poate sta în cale și putem păstra un ritm constant. Nu ne vom grăbi în nimic și nu vrem să fim pripiți. Dar putem continua, iar acest lucru se adaugă în timp pentru a ne pune într-o poziție bună pe termen lung.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.