Luna aprilie va avea trei zile foarte norocoase. Astrologii ni le dezvăluie şi ne sfătuiesc cum să nu le irosim

Astrologii ne spun că în luna aprilie vom avea parte doar de câteva zile în care putem exploata la maxim norocul, astrele fiindu-ne întru totul favorabile în doar trei situaţii.

30 mart. 2022, 18:09
Luna aprilie va avea trei zile foarte norocoase. Astrologii ni le dezvăluie şi ne sfătuiesc cum să nu le irosim

12 APRILIE

Până la ora 12.17 vei simți că ai puterea din tine pentru orice realizare. Mulți vor dori să acționeze mai energic, vor fi entuziaști. „Pentru ca totul să funcționeze, principalul lucru este să nu te îndoiești de acțiunile tale și să faci totul în prima jumătate a zilei. Astăzi trebuie să fii curajos și să crezi în succes. Dacă nu ai încredere în tine, este mai bine să nu începi lucruri importante„, spune astrologul Iulia Nikolaeva.

De asemenea, este important să vă angajați în dezvoltarea spirituală personală și să nu vă concentrați doar pe lucrurile materiale. Luna în trigon cu Mercur va ajuta totuşi la perspicacitate în afaceri. Acesta este un moment bun pentru a vă întâlni, a comunica, a studia și a călători. Norocul se va întoarce după ora 16.06, când va începe a douăsprezecea zi lunară. Simbolurile acestei zile lunare sunt inima și Graalul, care simbolizează înțelepciunea supremă și înțelegerea sacramentului. Dacă ai fost bolnav, acum sănătatea ta se va îmbunătăți. Conjuncția dintre Jupiter și Neptun va contribui la împlinirea dorințelor. Se anunţă o zi bună pentru a face o hartă a dorințelor sau pentru a face practici spirituale.

22 APRILIE

Luna se află astăzi în aspecte favorabile cu Venus, Mercur, Neptun și Jupiter. Acest timp este potrivit pentru avansarea în carieră, îmbunătățirea situației financiare sau schimbarea domeniului de activitate profesională. Comunicarea de orice fel și călătoriile vor avea un succes deosebit acum. Multe probleme pot fi acum ocolite, în ciuda circumstanțelor externe nefavorabile. „Acesta este momentul potrivit să vă faceți planuri pentru viitor și să vă trasați obiectivele. Ziua este favorabilă transformărilor și schimbărilor„, spune astrologul Iulia Nikolaeva.

Deoarece nodurile lunare care participă la configurație se află pe axa Scorpion-Taur, acum este posibil să depășim orice situație negativă din viață. Există patru planete în semnul Peștilor acum, așa că există șansa de a obține un indiciu de la Univers. Puterile celeşti ne ascultă acum cererile. Prin urmare, acest timp este potrivit pentru rugăciuni și meditații. Visele pot deveni realitate.

Citeşte şi Horoscop aprilie 2022 realizat de Daniela Simulescu. Aprilie este cea mai importantă lună a anului pentru toate cele 12 semne zodiacale. O perioadă plină de provocări şi de schimbări majore

25 APRILIE

A doua jumătate a zilei este cea mai reușită, când Luna va forma un aspect armonios cu Soarele și va trece în semnul Peștilor. Simbolul acestei zile este un urs sau o stâncă. „Se crede că în această zi o revelație sau o mare putere se poate revărsa asupra unei persoane. Ziua este potrivită pentru trezire și reforme„, spune astrologul.

În această zi este indicat să vă întăriți sănătatea și puneţi accent pe dezvoltarea spirituală. Timpul este prielnic pentru orice construcție. Relațiile romantice sunt deosebit de reușite în această zi. De asemenea, această perioadă este grozavă pentru creativitate. Sextilul Lunii cu Soarele ajută la asigurarea faptului că afacerea începută în această zi are o continuare de succes. Astăzi vei primi satisfacție emoțională din rezultatele eforturilor tale. Relațiile cu copiii și părinții se vor dezvolta bine. Mulți vor simți un val de energie și vitalitate. Parada planetelor în zodia Peștilor va contribui la realizarea dorințelor și planurilor tale, mai ales dacă acestea au legătură cu relațiile personale, bunăstarea financiară sau creativitatea. Mulți vor simți astăzi un val puternic de inspirație și se vor putea regăsi în artă.

Citeşte şi Mesaj rune aprilie 2022. Adevaruri de la pietrele mistice pentru fiecare zodie