Horoscop aprilie 2022 realizat de Daniela Simulescu. Aprilie este cea mai importantă lună a anului pentru toate cele 12 semne zodiacale. O perioadă plină de provocări şi de schimbări majore

Luna aprilie este poate cea mai importantă lună din anul 2022, spune astrologul Daniela Simulescu, şi asta pentru că vom avea conjuncţia Jupiter-Neptun, care se petrece o dată la 13 ani.

30 mart. 2022, 09:40
Horoscop aprilie 2022 realizat de Daniela Simulescu. Aprilie este cea mai importantă lună a anului pentru toate cele 12 semne zodiacale. O perioadă plină de provocări şi de schimbări majore

Horoscop aprilie 2022 Daniela Simulescu. Felul de a comunica sau de a ne mişca, schimbul de idei va trece prin multe probe în aprilie.

Horoscop aprilie 2022 Daniela Simulescu. BERBEC

Luna aprilie începe cu multă energie, datorită Lunii Noi. Soarele este în Berbec, la fel Mercur. Dar Marte va intra în Peşti pe 15 aprilie. Pe 5 aprilie intră Venus în Peşti. Există dorinţă, chef de viaţă, curaj, iniţiativă, dar va fi mai greu să pui în practică ceea ce îţi doreşti. Trebuie să faci un pas în spate cel puţin până în mai, când Jupiter va intra în semnul tău. Poate atunci vei pune în practică ceea ce îţi doreşti. Momentan, eşti în ape tulburi şi înaintezi aşa. Nu e luna în care să te arunci, avertizează Daniela Dimulescu, potrivit astrosens.ro

Luna Plină din data de 16 aprilie te ajută să îţi dai seama dacă eşti în relaţiile în care trebuie, parteneriatele profesionale potrivite.

Sănătatea este destul de importantă în aprilie. Această conjuncţie Jupiter-Neptun în casa a 12-a, unde vor fi şi Venus, şi Marte, toate aceste aspecte vorbesc despre vindecare, despre acceptarea unor probleme, despre conştientizarea faptului că ai unele obiceiuri toxice sau ai nişte oameni toxici în viaţa ta şi trebuie să înveţi să treci peste, să dizolvi problemele respective.

Horoscop aprilie 2022 Daniela Simulescu. TAUR

Luna începe excepţional din punct de vedere profesional. Marte în casa a 10-a, Venus în casa a 10-a în primele zile ale lunii, apoi va schimba semnul pe 5 aprilie. Abia după 5 aprilie încolo vei simţi că toate eforturile tale au un rost şi începi să obţii ceva concret. Luna aprilie e una dintre acele perioade în care depinzi de foarte mulţi oameni, te laşi ajutat.

Conjuncţia Jupiter-Neptun va activa casa a 11-a. Obţii ajutorul dorit, dar undeva, ceva se dărâmă, ceva te maturizează brusc, te căleşte, mai cu seamă în sectorul profesional. Dar pentru că acest aspect va face o opoziţie cu casa a 5-a, se poate canaliza şi pe tot ce înseamă copii. Poate îţi schimbi comportamentul faţă de copii, poate vrei să îţi vindeci traumele cu părinţii.

Citeste si EXCLUSIV Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea. Cea mai mare realizare a lunii aprilie pentru fiecare zodie. Veşti neaşteptate te pot mobiliza într-o direcţie pe care nu o aveai în plan

Horoscop aprilie 2022 Daniela Simulescu. GEMENI

Conjuncţia Jupiter-Neptun se petrece în casa a 10-a. Pe urmă, Venus intră acolo pe 5 aprilie. Marte intră acolo pe 15 aprilie. Este un iureş în sectorul profesional menit să te ţină într-un loc sau, dimpotrivă, să te scoată din acel loc. Cert este că partea profesională este foarte bine aspectată. Dacă nu faci ceva în aprilie, nici nu o să se întâmple! Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă.

După 20 aprilie, Soarele intră în casa a 12-a şi o să simţi nevoia să schimbi ceva ce nu funcţionează în viaţa ta. Reţine, însă, că luna aprilie este magică pentru tine!

Horoscop aprilie 2022 Daniela Simulescu. RAC

Pentru Raci, aprilie este favorabilă călătoriilor, studiului, învăţării, reconectării cu anumite pasiuni din trecut. Astrologul Daniela Simulescu îţi recomandă să foloseşti aspectele benefice ale lunii indiferent de vârsta pe care o ai. Oricând poţi învăţa ceva nou. Nu este exclusă o reconversie.

Conjuncţia Jupiter-Neptun din casa a 9-a s-ar putea să aducă o apropiere de cele sfinte.

Horoscop aprilie 2022 Daniela Simulescu. LEU

Luna aceasta vorbim de nişte aspecte care îmbină partea financiară cu partea profesională. În primul rând, conjuncţia Jupiter-Neptun se întâmplă în casa a 8-a. Nativii care au o idee de afaceri vor fi ajutaţi de această conjuncţie. Li se deschid ochii, prind curaj să renunţe la un loc de muncă, să înceapă un proiect pe lângă locul de muncă sau poate să îmbrăţişeze freelancingul.

Conjuncţia Jupiter-Neptun te poate, însă, păcăli. De aceea, dacă semnezi vreun act, verifică-l pe toate părţile. Luna Nouă de pe 1 aprilie şi Luna Plină de pe 16 aprilie activează nişte case care te sprijină.

Citeste si Prima Luna noua a Noului an astrologic. Ritualuri de purificare. Ce trebuie sa faci si de ce!

Horoscop aprilie 2022 Daniela Simulescu. FECIOARĂ

Aprilie este o lună favorabilă relaţiilor. În casa a 10-a este conjuncţia Jupiter-Neptun. Venus intră în această casă pe 5 aprilie, Marte intră acolo pe 15 aprilie. Cine nu a avut curaj să divorţeze, găseşte soluţia să divorţeze. Cine nu a avut curaj să facă un pas către un posibil partener, va prinde curaj. Cei care sunt deja într-un cuplu vor trece la următorul nivel al relaţiei. Relaţiile cu ceilalţi se pot îmbunătăţi, dar prin provocări. E şi Marte acolo de pe data de 15 martie care îţi cere să construieşti ceva în mod activ, nu să stai să îţi pice din cer.

Fecioarele singure să iasă din casă luna asta dacă vor să-şi schimbe statutul. Partea relaţională este foarte importantă luna asta. Dacă nu se întâmplă nimic în aprilie, înseamnă că nu eşti pregătit. Universul vine să îţi arate că este un gol pe care simţi să îl umpli, dar nimeni nu o să îl umple până nu îl umpli tu.

Vezi restul zodiilor pe www.astrosens.ro