LUNĂ de MIERE cu SALMONELLA: Coşmarul unor britanici care au cheltuit o AVERE pe vacanţa visurilor lor

Viermi în piscină, muşte pe mâncare şi hrană incomplet preparată, infestată cu salmonella este ceea ce a primit un cuplu care a vrut să îşi petreacă luna de miere în lux, în Thailanda şi pentru care a plătit peste 10.000 de lire sterline.

RomaniaTV.net
23 mai 2014, 14:57

După ce s-au căsătorit, Paul (36 de ani) şi Xanta Watts (29 de ani) au plecat trei săptămâni în luna de miere, într-o vacanţă de lux, în trei ţări asiatice – Hong Kong, Singapore şi Thailanda, ultima  dintre acestea transformându-le  sejurul visurilor lor în cel mai negru coşmar.

În ultima săptămână din cele trei, cuplul proaspăt căsătorit a ajuns în Thailanda. S-a cazat la hotelul de 4 stele Paradise Koh Yao, de pe Insula Koh Yao Noi. Acolo, după prima zi de şedere, Xanta s-a îmbolnăvit de la mâncarea infestată cu salmonella. A ajuns de urgenţă la spital, suferind de diaree, vomă şi dureri sfâşietoare de stomac.

Xanta a stat în spital şapte zile, adică exact cea de-a treia săptămână a lunii de miere. Cuplul a dat în judecată hotelul thailandez, pentru că i-a pus sănătatea şi chiar viaţa în pericol şi pentru că i-a ruinat luna de miere.

Tinerii proaspăt căsătoriţi s-au mai plâns că în piscină colcăiau nişte creaturi asemănătoare viermilor şi că mâncarea de la restaurant era insuficient preparată, uneori aproape crudă, iar chelnerii foloseau farfurii şi tacâmuri nespălate, pe care se vedeau urme de mâncare.

Citeşte şi Grecia, în topul destinaţiilor pentru vacanţa de vară a românilor

„Am fost devastaţi pentru faptul că aşa-zisa vacanţă de lux a fost ruinată complet. Nu-mi venea să cred că visurile mele legate de începutul perfect al căsniciei au fost spulberate de boala de care am suferit”, a mai spus Xanta. Ea s-a întors încă bolnavă din Thailanda, a mai stat în spital, în Marea Britanie, iar după aceea, în concediu de boală timp de o lună, ca să îşi revină complet.