Luna de miere: Destinaţii în funcţie de personalitate

În luna de miere vrei să te relaxezi la maxim alături de proaspătul tău soţ, cât mai departe de orice responsabilităţi, nu-i aşa? Dar ce tip de experienţe căutaţi voi? Iată câteva idei pentru destinaţii perfecte în funcţie de personalitatea voastră!

RomaniaTV.net
24 ian. 2013, 15:03
Luna de miere: Destinaţii în funcţie de personalitate

Clasica luna de miere pe plaja

Ce poate fi mai relaxant decat sa lenevesti toata ziua pe plaja la soare, iar singura ta grija sa fie sa prinzi bronzul perfect? In cazul acesta, ai atat de multe destinatii dintre care sa alegi, totul in functie de buget. Poti alege sa te relaxezi in sudul Frantei, in exotica Thailanda sau indepartatele insule Bahamas sau Hawaii.

Citeste si: Cum sa ai parte de sex perfect in luna de miere

Bun venit, aventura!

Daca ceea ce cauti este o infuzie de adrenalina, care sa te faca sa simti ca traiesti la maxim, atunci spune adio confortului statiunilor. Singura provocare este sa decideti ce fel de aventura vreti sa incercati: sa fie un safari in Africa, sa escaladati muntele Kilimanjaro, sa schiati in Alpii elvetieni?

Citeste si: 7 sfaturi pentru luna de miere perfecta

Romantismul oraselor vechi

Sunteti niste romantici incurabili? Europa e plina de orase vechi, castele, legende despre indragostiti si privelisti spectaculoase. Puteti sa va pierdeti pe stradutele inguste din Roma, sa mancati croissante si sa beti sampanie la Paris, sa va plimbati cu gondola in Venetia, sa vizitati castelele de pe Valea Loirei sau sa organizati excursii de o zi in orasele micute pline de farmec.

Citeste mai multe idei pentru luna de miere numai pe Miresici.ro.