Luna de miere pe insula paradisului s-a încheiat cu moartea soţiei. Soţul este suspect de crimă

Un cetățean american este acuzat că și-a ucis tânăra soție în luna de miere în Fiji, cazul stârnind vâlvă în presa din America.

21 iul. 2022, 20:42
Luna de miere pe insula paradisului s-a încheiat cu moartea soţiei. Soţul este suspect de crimă

Tinerii căsătoriți plănuiau să-și petreacă luna de miere pe insula paradisiacă Yasawa, dar sărbătoarea lor s-a încheiat cu moartea femeii. Cadavrul lui Christie Chen, în vârstă de 36 de ani, din Memphis, a fost găsit într-o cameră de hotel. Soțul acesteia, Bradley Robert Dawson, în vârstă de 38 de ani, este acuzat de incident.

Potrivit avocatului lui Dawson, clientul său neagă implicarea în moartea soției sale. Bărbatul i s-a ordonat să facă un test ADN și să fie supus unui control medico-legal, dar a refuzat să facă acest lucru. Americanul va fi judecat în Fiji pe 26 iulie, transmite Fox13.

Citeşte şi Un nou caz şocant cutremură România, cadavrul unei femei a fost găsit cu excavatorul, la 15 luni de la crimă. Ea a fost ucisă de soţ, familia o credea la muncă în Italia

Youth Villages, o organizație non-profit care ajută copiii, a confirmat că Bradley Robert Dawson a lucrat pentru organizație, dar a fost suspendat. „Bradley Dawson a fost un profesionist IT la Youth Villages. El a fost suspendat în așteptarea unor informații suplimentare. Înțelegem că doamna Chen a fost soția sa și condoleanțele noastre sunt adresate familiei sale”, a transmis Youth Villages într-o declarație de presă.

Citeşte şi Alertă în Capitală, suspiciuni de dublă crimă. Soţ şi soţie, găsiţi morţi într-un apartament din Sectorul 3