Alertă în Capitală, suspiciuni de dublă crimă. Soţ şi soţie, găsiţi morţi într-un apartament din Sectorul 3

Poliţiştii din Capitală sunt în alertă, după ce două persoane au fost găsite decedate într-un apartament din Sectorul 3. Ambele prezentau urme de violenţă.

02 mai 2022, 23:11
Alertă în Capitală, suspiciuni de dublă crimă. Soţ şi soţie, găsiţi morţi într-un apartament din Sectorul 3

Alertă în Capitală. Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi decedaţi într-un apartament din Sectorul 3. Ambele victime aveau urme de violenţă.

Alertă în Capitală. Două persoane decedate într-un apartament din Bucureşti

Citeşte şi Femeie de 35 de ani, împuşcată în piept. Arma e căutată cu detectoare de metale

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, luni seară, cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 3 au fost găsite decedate două persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani  și o femeie de 52 de ani.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi ridicate în vederea efectuării necropsiei.

Reamintim că pe 1 mai, un caz asemănător s-a petrecut şi în Harghita. Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite împuşcate în propria casă. Anchetatorii suspectează o crimă urmată de sinucidere.

„În 1 mai 2022, în jurul orei 9,15, Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată pe 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş au fost identificate într-o locuinţă două cadavre, soţ, soţie, prezentând semne de împuşcare. S-a înregistrat dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor.

Cercetările sunt coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului, se fac investigaţii. Urmează ca în urma efectuării autopsiei şi a probelor administrate să se observe dacă, într-adevăr, e vorba de omor sau sinucidere, în contextul în care lângă unul dintre cadavre a fost găsit şi un pistol”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu, citat de Agerpres.

Citeşte şi Soţ şi soţie, morţi într-un accident teribil. Maşina lor a fost spulberată de tren în Galaţi