Luna ghinionistă în funcţie de zodie. La ce trebuie să ai grijă

Luna ghinionistă în funcţie de zodie. Pentru foarte mulţi dintre noi, astrologia are o semnificaţie extrem de importantă. Vrem să ştim perioadele favorabile, dar şi cele când nu ar trebui să luăm decizii importante.

14 aug. 2022, 18:39
Luna ghinionistă în funcţie de zodie. La ce trebuie să ai grijă
Luna ghinionistă în funcţie de zodie.

Luna ghinionistă în funcţie de zodie. Pentru nativii fiecărei zodii, în unele luni lucrurile pur și simplu nu merg așa cum trebuie. Dacă ştii care este perioada în care ai ghinion, ai şansa să vezi viața dintr-o nouă perspectivă.

Luna ghinionistă în funcţie de zodie

Berbec

Vrei pasiune și explorare în fiecare domeniu al vieții. Eşti condus de energicul Marte, iubești noutatea, iar primăvara este sezonul în care străluceşti, pentru că este sezonul noilor începuturi. Când te simţi în elementul tău, nu există nimic care să te poată opri. De aceea, energia lentă și metodică a sezonului Fecioarei te ţine pe loc în luna septembrie.

Taur

Cei dragi te apreciază pentru că ești responsabil, cald, dar hotărât. Ca semn de pământ, ești mai interesat să construiești ceva durabil. Ţi se pare greu să te concentrezi odată ce vine vara cu temperaturi ridicate, odată cu perioada guvernată de zodia Leu. Energia lunii august poate fi puțin copleșitoare pentru tine. Acceptarea laturii tale încăpățânate te poate ajuta în această lună.

Gemeni

Spontan și jucăuș, tu vrei să te bucuri de fiecare moment ca și cum ar fi ultimul. Ieșind mereu în oraș și întâlnind oameni noi, ești un conector social căruia îi place să iasă din zona de confort. Ca semn de aer mutabil, perioada perfectă a anului pentru tine se încadrează între primăvară și vară. Energia sentimentală și emoțională a lunii martie te poate face să te simți mai melancolic și mai împovărat decât de obicei.

Rac

Te simţi mai bine în perioadele mai calde ale anului. Căldura verii te încurajează să ieşi din carapacea ta și să socializezi. Odată cu venirea sezonului rece, energia ta începe să se reducă. Sezonul Balanței din luna octombrie, tinde să fie o perioadă grea din an pentru tine, cu accent pe echilibru și reorientarea priorităților, ceea ce te face să te simți instabil.

Leu

Ești cunoscut pentru capacitatea de a capta atenția și de a-i fermeca pe cei din jur. De aceea, energia ta creativă este la nivel maxim în timpul verii. Îți este mai greu să rămâi la fel de atractiv în lunile reci de iarnă. Ianuarie, în special, în care se pune accent pe structură, pe crearea unor rutine, îţi poate afecta stilul tău liber. Ca semn de foc, te dezamăgeşte pragmatismul sezonului Capricorn.

Fecioară

Ești mereu tentat să planifici detaliile, iar decembrie este o perioadă a anului în care ai tendința să te simți copleșit și subapreciat. Cum eşti practic și sârguincios, te simţi cel mai bine la începutul toamnei. Odată cu venirea lunii decembrie, a cadourilor şi vizitelor, nu-ţi mai regăseşti relaxarea și nu te mai poţi bucura de timpul liber.

Citeşte şi: Mercur în Fecioară influenţează major sectorul iubirii. Cele trei zodii care, până pe 25 august, vor avea parte de întâlnirea vieţii

Balanţă

Cauți echilibrul și emoția, așa că îți place începutul toamnei, chiar în preajma zilei tale de naștere, când totul pare ușor şi te simţi plin de elan. Ca semn guvernat de Venus, planeta indulgentă și romantică, vrei să profiţi la maximum de viață. Prin comparație, sezonul Scorpionului îţi face să dispară o stare bună de spirit. Această perioadă a anului este mai emoționantă decât ești obișnuit și te poate scoate din elementul tău şi împovărat.

Scorpion

Misterios și greu de citit, ai un exterior dur, dar în esenţă eşti opusul. Ești foarte loial atunci când vine vorba de relațiile tale și nu-ți este frică să sapi emoțiile profunde care te ajută să te conectezi cu ceilalţi. Cauți să construiești ceva care durează, ceea ce necesită planificare. Din acest motiv, te chinui să faci faţă sezonului Vărsător din luna februarie. Este un semn de aer condus de planeta rebeliunii, Uranus. Prin urmare, deși îți place romantismul pe care îl deschide luna februarie, ți se pare stresantă energia imprevizibilă și schimbătoare a lunii.

Săgetător

Focul spontan și iubitor de distracție din inima ta prosperă în momentele în care te simți liber să te exprimi. Există ceva în magia iernii și promisiunea unui An Nou care te entuziasmează. Energia sezonului Taur din luna mai te poate doborî. Răbdarea și simţul practic sunt lucruri la care, desigur, nu ești expert. Mai degrabă ai urmări orice aventură îți atrage atenția, decât să fii blocat prea mult timp într-un singur loc. Așa că, în luna mai, ai tendința să te izolezi și să aștepți să treacă.

Capricorn

Eşti ambițios şi priceput. Îți place să legi prietenii şi conexiuni noi, să urci pe scara socială. Ești genul care îşi stabileşte o ţintă și lucrează neobosit pentru a-şi atinge obiectivul. Nimic nu-ți poate sta în cale până când începe sezonul Berbecului din luna aprilie. Berbecul este îndrăzneț și direct în intențiile lui, în timp ce tu ești mai rezervat. Deși energia ambițioasă a lunii aprilie te-ar putea inspira să muncești mai mult, ritmul non-stop al lunii aprilie tinde să stoarce de energie.

Vărsător

Cei care te cunosc ştiu că eşti un rebel. Când ești în elementul tău, abordarea ta originală cu scopul de a rezolva problemele este o chestiune de inspirație. Ai nevoie de libertate pentru a fi eficient, iar, în luna iulie, nu te mai simţi la fel de liber ca de obicei. Vibrațiile capricioase și emoționale ale sezonului Rac te deztabilizează. Îţi place că ai ocazia să socializezi mai mult, dar luna iulie te poate epuiza și copleși.

Peşti

Cauţi mereu noi orizonturi, un nou început. Sfârșitul anului este un moment răcoritor pentru tine. Cu toate acestea, te poţi simți supraîncărcat dacă ți se oferă prea multe opțiuni simultan. Prin urmare, sezonul Gemeni din luna iunie și pasiunea sa neîntreruptă sunt ca un vârtej care te ameţeşte. Este posibil să resimţi o pierdere a clarității în această perioadă și s-ar putea să ai impulsul de a renunţa. Profită de luna iunie pentru a găsi o nouă cale către succes.