Luna nouă albastră în Leu: 16 august 2023. Ce ne aduce ultima Lună nouă a verii?

Notează-ți data în calendar! 16 august 2023 este ziua în care ne vom bucura de ultima Lună nouă a verii. Citește în continuare ce nume poartă și ce ne aduce!

15 aug. 2023, 15:23
Luna nouă albastră în Leu: 16 august 2023. Ce ne aduce ultima Lună nouă a verii?

Ce nume poartă Luna nouă în Leu din 16 august 2023? Această Lună nouă poartă și numele de Lună nouă albastra deoarece este Luna nouă de dinainte de cea de-a doua Lună plină a lui august. Este a doua Lună nouă după solstițiul de vară și ultima a verii 2023.

În funcție de an, Luna nouă din august este fie a odua, fie a treia din sezonul de vară. La două săptămâni după Luna nouă albastră din Leu din 16 august, vom avea a doua Lună plină din august, în Pești. Aceasta va fi numită tot Lună plină albastră deoarece, așa cum spuneam, este a doua Lună plină din lună.

Previziuni rune 14-20 august 2023. SOWULU aduce tsunami de energie, ISA scoate la iveală dorinşţe ascunse. Atenţie la runa PERTH!

Ce ne aduce Luna nouă în Leu din 16 august 2023?
Luna Nouă în Leu este un moment excelent pentru formularea obiectivelor referitoare la toate lucrurile legate de Leu. De exemplu, ne-am putea concentra pe noi modalități de a ne îmbunătăți viața romantic și hobby-urile creative, precum și relația cu copiii. De asemenea, putem lucra la dezvoltarea încrederii de sine.

Unele dintre lecțiile Leului implică să ne mândrim cu noi înșine ca indivizi unici, să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră și să ne dăruim cu căldură și generozitate celorlalți. Această perioadă de Lună Nouă este un moment excelent pentru a medita asupra unora dintre caracteristicile Leului. Cuvintele cheie pentru acest semn de Foc auto-expresiv  sunt mândrie, noblețe, generozitate, ospitalier, grijă, caldură, autoritate, activ și deschis.

Nativii din zodiac care nu știu să țină un secret. Mihai Voropchievici: „Nu își pot ține gura pentru nimic în lume”

Aceste trăsături le putem îmbunătăți, dezvolta și încorpora în personalitarea noastră.
Cu toții îl avem pe Leu undeva în topurile noastre. Acum este timpul să ne trezim „copilul interior” și să găsim modalități de a ne exprima creativ. Cu această energie puternică a Leului, putem face schimbări semnificative în viața noastră, care ne vor beneficia cu mult dincolo de acest ciclu lunar. Este timpul să facem niște planuri și să pregătim scena pentru a culege recompensele din noile noastre începuturi, oricât de mici sau mari ar fi, la aproximativ două săptămâni după ce apare Luna Plină.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.