Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?

Urmatoarea Luna noua (care va fi prima din 2022) apare pe 2 ianuarie in zodia harnica si pragmatica a Capricornului.

29 dec. 2021, 13:09
Luna noua in Capricorn. 2 ianuarie 2022. Cum te influenteaza prima Luna noua din noul an?

Luna noua reprezinta noi inceputuri si este un moment de varf pentru manifestare si stabilirea intentiilor. Luna noua in astrologie marcheaza inceputul unui nou ciclu lunar si, desi este posibil sa nu poti vedea luna foarte clar in aceasta faza a lunii, energia sa este la fel de puternica ca in orice alta perioada a lunii.

Urmatoarea Luna noua (care va fi prima din 2022) apare pe 2 ianuarie in zodia harnica si pragmatica a Capricornului. Luna noua din ianuarie 2022 ne ofera un impuls lunar catre obiectivele noastre de Anul Nou si este deosebit de grozava pentru a manifesta mai multa stabilitate financiara in viata noastra sau pentru a face miscari de cariera bine planificate. Energia Capricornului pretuieste rabdarea, asa ca nu este nevoie sa te grabesti pana la linia de sosire sub aceasta lunatie. Ia lucrurile incet si pregateste-te pentru neasteptat, pentru a te asigura ca intentiile de luna noua sunt construite pentru a dura.

Horoscop RUNE ianuarie 2022. Cine câştigă mulţi bani, ce anunţă pietrele mistice
Info: Lunile noi vor fi intotdeauna in acelasi semn zodiacal prin care traverseaza in prezent Soarele. De exemplu, o Luna noua care cade in timpul sezonului Leului va fi intotdeauna in Leu. Asta pentru ca lunile noi au loc atunci cand luna se aliniaza cu Soarele intr-un aspect de conjunctie (adica ambele sunt aproape de acelasi grad al aceluiasi semn zodiacal), iar aceasta aliniere de bun augur aduce energia potentialului, cresterii si noi oportunitati.

Indiferent de anotimp si de semnul zodiacal, toate lunile noi ne afecteaza in moduri generale.

Horoscop Mihai Voropchievici 2022. Pentru cine anunţă RUNELE un an plin de belşug

Luna iti poate afecta starea de spirit
In astrologie, lunile noi ne cheama adesea sa reflectam la locul in care ne aflam si sa evaluam ceea ce ne dorim dintr-o perspectiva mai linistita. Cel mai bun mod de a face acest lucru este sa-ti permiti spatiu si timp sa te retragi in tine si sa imbratisezi singuratatea. Bazeaza-te pe partea ntroverta a ta si nu-ti fie teama sa renunti la orice plan social major daca ai prefera sa fii singur.

Luna noua te poate face somnoros
Cand luna se intuneca in timpul unei faze de luna noua, probabil ca vei dori sa mergi la culcare putin mai devreme decat de obicei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...
Partenerii noștri