Luna noua in Gemeni 30 mai 2022. IMPACT major pentru aceste zodii!

Luna noua creeaza tensiune in ceea ce priveste exprimarea sinelui. Ca semn cardinal de Foc, este important sa te concentrezi pe nevoile tale si sa le spui cu voce tare.

30 mai 2022, 00:18
Luna noua in Gemeni 30 mai 2022. IMPACT major pentru aceste zodii!

Luna noua in Gemeni 30 mai 2022. Intre intrarea lui Mercur in retrograd si intensele eclipse, luna mai a adus un climat astrologic destul de dur. Ne mai indulceste putin cu Luna noua din 30 mai, in multifatetata zodie Gemeni. Se anunta o noua perspectiva, o gura de aer proaspat, un nou salt in plan personal sau profesional.

Doar ca, atat timp cat Mercur este inca retrograd, ti se poate parea ca esti, inca, tinut pe loc si nu esti lasat sa te manifesti asa cum iti doresti. Dar nu va mai dura mult si vei avea libertate de miscare. Caci Mercur va iesi din retrograd in 3 iunie.

Afla in continuare daca zodia ta va fi influentata major de Luna noua in Gemeni 2022 si in ce fel.

BERBEC
Luna noua creeaza tensiune in ceea ce priveste exprimarea sinelui. Ca semn cardinal de Foc, este important sa te concentrezi pe nevoile tale si sa le spui cu voce tare. Aceasta lunatie vizeaza capacitatea ta de a comunica si de a te conecta cu ceilalti. Pe de alta parte, un tranzit care il implica pe patronul astrologic al zodiei – Marte – in relatie cu planeta norocului – Jupiter – iti ofera o doza suplimentara de incredere.

Horoscop special. Luna noua in Gemeni 2022, Luni 30 mai. Un nou inceput. Pune-ti ideile in miscare!
Fii atent, insa, la potentialele accidente ce pot fi determinate de retrogradul lui Mercur. Gandeste-te si la perspectivelor celorlalti si alege cuvintele cu atentie, astfel incat sa eviti neintelegerile. Atentie, la impulsivitate, si la lucrurile spuse la nervi in casuta altcuiva de mail. Verifica de doua ori toate mesajele pe care le trimiti in mediul online, ca sa fii sigur ca ajung la cine trebuie.

Previziuni RUNE pe ZODII, 30 mai – 5 iunie 2022. Runa Thurisaz aduce probleme! Noutati de la pietrele mistice
FECIOARA
A venit momentul sa actionezi. Acesta lunatie te pune la treaba, caci va trebui sa te recalibrezi dupa acest Mercur retrograd. Inca nu s-a terminat, dar mai sunt doar cateva zile. Apoi vei putea sa te ocupi. Fixeaza-ti ochii pe marele premiu, concentreaza-te pe telurile profesionale, recalculeaza-ti pasii si nu lasa nimic sa te opreasca din drum. Este o idee buna ca, din cand in cand, sa te mai uiti putin in spate pentru a vedea de unde ai pornit, ce ai realizat, la ce mai trebuie sa lucrezi, pentru a avea un control cat mai mare asupra “bifelor”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.