Luna noua in Leu, 28 iulie 2022. Ce semnificatii spirituale are si ce energie ne aduce?

In astrologie, despre Lunile noi se spune ca au energia unui nou inceput, deoarece aceasta faza intunecata a Lunii este punctul de resetare al ciclului lunar.

26 iul. 2022, 20:13
Luna noua in Leu, 28 iulie 2022. Ce semnificatii spirituale are si ce energie ne aduce?

Luna noua in Leu din 28 iulie 2022 are puteri magice. Este una dintre cele mai frumoase lunii ale anului si apasa butonul de reset al ciclului lunar. Bucura-te de urmatoarea prioada, caci lucruri bune aduce. Luna noua din 28 iulie are legaturi de bun augur cu celelalte planete, iar vibratia pozitiva te impinge de la spate sa-ti urmezi visurile.

In astrologie, despre Lunile noi se spune ca au energia unui nou inceput, deoarece aceasta faza intunecata a Lunii este punctul de resetare al ciclului lunar. Lunile noi apar atunci cand Soarele si Luna se aliniaza in acelasi punct din zodiac. Aceasta alianta a „luminatorilor” planetei te ajuta sa te conectezi mai usor cu intuitia, sa faci primii pasi catre obiectivele tale sau iti dau un impuls sa dai pagina, sa treci la un alt capitol.

Zodia care va pierde mulţi bani în perioada următoare. Cine sunt norocoşii zodiacului, ale căror momente de inspiraţie le vor băga mulţi bani în buzunare

Deoarece Luna noua din 28 iulie 2022 are loc in mandrul si distinsul semn al Leului, semnificatia ei spirituala este aceea de a porni spre implinirea de visuri marete, grantioase, fara frica, cu toata increderea inainte.

Iata care sunt semnificatiile spirituale ale Lunii noi in Leu
Puternica, inflacarata, plina de incredere, Luna noua in Leu din 28 iulie 2022 iti schimba atentia asupra manifestarii fiecarei dorinte arzatoare din inima ta. Energia Leului este despre pasiune, caldura, optimism, iar acest semn zodiacal nu are teama de nimic. Leul adora sa stea in lumina reflectoarelor. Asa ca acum este momentul sa dai voie obiectivelor tale sa fie in centrul atentiei. Acest moment lunar te ajuta sa iti canalizezi energia spre scoaterea la lumina a celei mai fabuloase versiuni ale tale. Indiferent ca vrei sa manifesti dragoste, succes in cariera, inspiratie creativa, acum este momentul sa treci dincolo de ceea ce credeai ca este limita ta. Mergi inainte cu toate increderea ca lucruri miraculoase se pot intampla.

Horoscop august 2022. Patru zodii cu mare noroc în ultima lună a verii

Luna noua in trigon cu Soarele si  Jupiter
O mare parte din magia acestei Luni noi este data de trigonul pe care il face cu Soarele si cu Jupiter. Acesta conexiune serveste ca o sclipire exploziva de noroc, revarsand optimism si potential peste toate eforturile tale de a realiza ceea ce ti-ai propus.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...