Luna nouă în Leu a trecut, efectele continuă. Aceste TREI ZODII își pot găsi jumătatea până la finalul săptămânii

Energia Lunii noi în Leu este ca o baghetă magică și are capacitatea de a șterge totul, astfel încât să poți începe de la capăt

18 aug. 2023, 07:43
Luna nouă în Leu a trecut, efectele continuă. Aceste TREI ZODII își pot găsi jumătatea până la finalul săptămânii

Luna nouă în Leu din 16 august 2023 încă își face simțite efectele. Ea le poate purta noroc în dragoste zodiilor de mai jos. Nativii acestor zodii vor putea să recunoască în sinea lor că își doresc o relație. Simt că nu mai au timp de pierdut. Vor să fie alături de oameni îi stimulează atât intelectual, cât și fizic. Aceste trei zodii își poți găsi perechea perfectă până la finele săptmânii, grație influenței puternice a Lunii noi în Leu.

TAUR
Au fost multe momente în viața ta în care ai știut că te păcălești singur când vine vorba de iubire și cu cine ai fi fost atunci. Ai încercat să-ți spui că nu ai crezut cu adevărat în dragostea adevărată și că te-ai mulțumit să-ți oferi inima oricui era acolo, care a vrut să o prețuiască, indiferent dacă ai fost sau nu interesat. Și această atitudine ți-a adus o mulțime de oameni grozavi în preajmă. Nu regreti nicio zi din viata ta. Dar întotdeauna ai avut acel gând secret că, dacă ai putea doar să întâlnești pe cineva la nivelul tău, nu ai mai trebui să te uiți niciodată la altcineva. Grație Lunii noi în Leu, vei ști cu siguranță că persoana din viața ta este potrivită pentru tine. Ei te întâlnesc la fiecare nivel important și asta înseamnă lumea pentru tine. Recunoaște-l așa cum este, dragă Taur, deoarece aceasta este cu adevărat dragostea ta adevărată.

Zodia căreia îi va surâde norocul pe plan financiar! Este timpul să pună în practică tot ce a învățat

LEU
Simți că ți-ai întâlnit perechea cu mult timp în urmă, desi tot timpul ai căutat altceva. De fapt, ai creat o groapă fără fund, una care nu poate fi umplută niciodată, niciodată. Când vei conștientiza acest lucru, îți vei da seama că tu ai creat aceste standard și ești direct reponsabil în ceea ce privește găsirea unei persoane speciale.

Energia Lunii noi în Leu este ca o baghetă magică și are capacitatea de a șterge totul, astfel încât să poți începe de la capăt… fără așteptări sau amintiri din trecut. Va veni și ziua în care vezi că persoana cea mai potrivită pentru tine este chiar în fața ochilor tăi. În sfârșit o poți vedea, complet diferit față de cum o priveai până acum. Deși o știi de demult, ea nu mai reprezintă trecutul, dragă Leu. Ci o nouă perspectivă a viitorului.

Citește și Horoscopul special: Ultimele zile cu MERCUR direct in FECIOARA 2023. Impact major pentru zodii

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.