Luna noua in Varsator 2022. Intelesuri spirituale. Cum sa profiti de energia Lunii noi!

Noaptea  de 31 ianuarie spre 1 februarie 2022 este special. Incepe o luna noua cu o Luna noua in Varsator.

28 ian. 2022, 10:50
Luna noua in Varsator 2022. Intelesuri spirituale. Cum sa profiti de energia Lunii noi!

Luna noua in Varsator 2022. Semnificatia spirituala a Lunii noi din februarie este speciala. Ea ofera o noua perspectiva, mai optimista, mai increzatoare, a viitorului.

Lunile noi marcheaza un nou inceput in ciclul lunar de aceea, in plan astrologic, Luna noua este sinonima cu un nou inceput, noi cai de abordat, noi intentii, noi planuri si proiecte. Este o perioada propice sa-ti imbunatatesti vibratia, sa te concentrezi pe lucruri mai pozitive. Cu atat mai mult in aceasta perioada, caci Luna noua are loc in inovatorul Varsator. Aceasta Luna te impinge, practic, de la spate sa spargi barierele si sa plonjezi in necunoscut.

Horoscop special: TOP 3 zodii care vor fi singure în 2022
Luna noua in Varsator 2022 – semnificatii spirituale
Independenta si inovatoare, Luna noua din Varsator (1 februarie 2022) este despre evitarea prejudecatilor si crearea unoi reguli noi pentru noi insine. Energia Zodiacului este libertine si ne face sa ne imbratisam propriile ciudatenii, propria rebeliune si prorpria neconventionalitate. De asemenea, creste puterea de conexiune cu oamenii, de colaborare. Caci Varsatorii iubesc comunitatile si munca in scopul imbunatatirii societatii, pentru a avea un viitor colectiv mai bun.

Soarele si Luna, ambele in Varsator, dau mana cu restrictivul Saturn, ceea ce stimuleaza si mai mult inovatia, dandu-i totodata si robustete. Sporeste determinarea si nevoia imediata de a te elibera de asteptarile si prejudecatile setate de societate, lasandu-ti libertatea de a face lucrurile intr-o maniera mai progresista.

RUNE februarie 2022. Ce zodii au noroc cu carul! Adevaruri de la pietrele mistice
Luna noua in Varsator 2022 si Anul nou chinezesc
Intamplator, sau nu, Luna noua este in ziua debutului Anului nou chinezesc. Incepe Anul tigrului de Apa, iar energia lui aduce schimbari importante in viata tuturor. Asemenea energiei Lunii noi de a indeparta de trecut, de lucrurile vechi, pentru a imbratisa noul, Anul nou chinezesc este despre magia noilor aventuri si despre potentialul marilor schimbari, radicale chiar.

Cum sa lucrezi cu energia Lunii noi
Avand in vedere ca fauritorul de reguli – Saturn – influenteaza puternic vibratia nonconformista a Lunii in Varsator, este un moment prielnic sa examinezi defectele dogmelor proprii sis a fii dispus sa iti schimbi obiceiurile. Aceasta Luna noua este o oportunitate uimitoare de a rupe tiparele negative si de a incepe ceva nou. Energia Varsatorului te face sa iti doresti sa construiesti o lume mai buna. Dar, pentru a schimba viitorul, esti fortat sa iesi din zona de confort a prezentului. Poti incepe sa scrii un jurnal despre tot ceea ce simti in aceasta perioada, mai ales daca este ceva care te impiedica sa fii authentic. Numai asa poti elibera drumul spre dezvoltarea ta spirituala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.