Luna nouă în Vărsător, 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

Energie proaspătă curge din Univers sub Luna Nouă a Vărsătorului. Sosind pe 21 ianuarie, această Lună Nouă este un moment blând pentru a planta semințe, a stabili intenții și a lua în considerare tot ceea ce ai putea atrage.

19 ian. 2023, 07:06
Luna nouă în Vărsător, 21 ianuarie 2023. Semnificațiile spirituale. Ce avem de vindecat?

Lună nouă în Vărsător, 21 ianuarie 2023. Stabilirea intențiilor și obiectivelor pot fi benefice pentru a-ți schimba viața ca să fii mai aliniat cu sinele înalt. Totul capată un sens, un scop, ai o țintă. Stabilirea intențiilor și transmiterea dorințelor către Univers sunt instrumente grozave care pot da rezultate pozitive. Dar există un apel sub această Lună Nouă: să fii blând în abordarea ta.

Ce se întâmplă dacă renunțăm la ideea de vise mari și obiective mărețe?
Ce se întâmplă dacă renunțăm la ideea că trebuie să fim productivi și cu un scop precis tot timpul? Ce se întâmplă dacă am scăpa de ideea de a ne strădui intens și ne-am permite doar să fim?

A existat o energie cosmică puternică în ultimele luni care ne-a condus în subconștient. Această energie a fost alimentată de Mercur și Marte retrograde, care sunt ambele, acum, în faza lor de umbră post-retrogradă.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Mercur iese din retrograd. Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”

Lună nouă în Vărsător, 21 ianuarie 2023. În timpul fazei de umbră, tot ceea ce a fost ascuns, tot ce a pândit în lumea „secretă”, se ridică, dându-ne un sentiment mai mare de claritate, înțelegere și conștientizare. În timp ce această Lună nouă în Vărsător poartă într-adevăr ceva energie proaspătă și va ajuta la curățarea pânzelor de păianjen în orice călătorie interioară am fi făcut, este nevoie de multă conștientizare. Dar trebuie să fim blânzi cu noi înșine și, în cele din urmă, să nu punem atât de multă presiune asupra noastră.

Tocmai am ieșit dintr-o călătorie întunecată și lungă, trebuie să avem răbdare și să ne acordăm un pic de răgaz pentru a ne trage sufletul. Luna nouă din Vărsător se întâmplă, de asemenea, să fie prima a anului lunar și cade la 1 grad de Vărsător, un grad cu încărcătură karmică. Chiar și cu pânzele de păianjen din călătoria ta în lumea subconștientului, s-ar putea să simți în mod natural fluxul noilor începuturi care apar în viața ta.

Dacă dorești să folosești această energie proaspătă de început pentru a stabili anumite intenții și a planta câteva semințe, poate dorești să adopți o abordare mai deschisă. În loc să te concentrezi pe scenarii exacte, poate iei mai degrabă în considerare ceea vrei ce simți.

Horoscop 2023. Zodii pentru care norocul le iese din cale din februarie şi nu le mai părăseşte tot anul

Cum ai vrea să te simți când te trezești în fiecare dimineață?
Fă o listă cu trei emoții remarcabile pe care ai dori să le simți și apoi găsește modalități de a aduce acele sentimente în rutina ta zilnică. Chiar dacă este doar ceva mic. Observă când acele sentimente apar în mod natural. Mulțumește-le, acordă-le respect și recunoștință și urmărește cum se înmulțesc în viața ta.

Chariklo, asteroidul medicinei spirituale, este activ sub această Lună nouă. Chariklo poartă o energie profund feminină care susține puterile naturale de vindecare ale corpului nostru. Puterea energiei lui Chariklo ne amintește că organismul nostru este o mașină capabilă, puternică, care știe să se vindece.

Vindecarea nu trebuie să fie o rezolvare completă a simptomelor noastre. Vindecarea poate veni sub toate formele. Poate fi acceptare, învățare sau pur și simplu să te simți bine în propria ta piele, indiferent de ceea ce se întâmplă. Elimină orice idee pe care o ai despre cum ar trebui să arate vindecarea și ai încredere că va cunoaște calea corpul tău. Ai încredere că drumul tău către vindecare poate arăta diferit, se poate simți diferit și poate avea rezultate diferite. Fiecare dintre ele fiind valid.

Ca asteroid al Medicinei Spiritului, Chariklo ne amintește de asemenea să ne conectăm cu înțelepciunea naturii pentru a ne sprijini călătoria de vindecare. Acest lucru ar putea implica petrecerea timpului afară sau hrănirea cu alimente și medicamente pe bază de plante. Dacă ești în propria călătorie de vindecare, explorarea medicamentelor alternative și a tratamentelor pe bază de plante poate fi foarte benefică sub această Lună Nouă. S-ar putea să descoperi că te deschid către noi căi și oportunități de-a lungul căii tale de vindecare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.