Lună Nouă în zodia Balanță. Camelia Pătrășcanu explică cum e afectat fiecare nativ din zodiac

Luna Nouă intră în zodia Balanță începând din 14 octombrie, de la ora 14. Efectele încep chiar cu o zi înainte, din 13 octombrie, dar vârful e a doua zi.

09 oct. 2023, 16:55
Lună Nouă în zodia Balanță. Camelia Pătrășcanu explică cum e afectat fiecare nativ din zodiac

E o perioadă foarte bună pentru relații în octombrie. Luna Nouă îi pune pe nativi în niște situații repetate. În noaptea de 13 spre 14 octombrie e important să curățăm tiparele pe care le sesizăm. Să ne dăm seama de ce reacționăm într-un anume fel și de ce avem anumite gânduri. Fie că renunțăm la tipare, la relații, la moduri de a opera în relații, acest fenomen vine cu o primenire, cu o schimbare. Și acum să vedem pentru fiecare zodie în parte.

Citește și Horoscop 10 octombrie 2023. Vărsătorii trec printr-o dezamăgire, Leii au probleme la muncă, iar Fecioarele au bani puţini

Camelia Pătrășcanu a explicat pentru FANATIK cum sunt influențați nativii din zodiac de faptul că Luna Nouă intră în zodia Balanță.

„BERBEC

Berbecii pot realiza niște greșeli pe care le-au făcut. Unii le mărturisesc, alții doar le conștientizează. Tocmai de aceea, au capacitatea de a reacționa mult mai bine, au șansa de a schimba comportamentul, de a avea o altă atitudine. Dacă greșeala a fost ca o toleranță, de data asta nu mai vor să fie slabi.

TAUR

Taurii au o Lună Nouă cu sensul în relațiile de colaborare și muncă. Își analizează mai lucid munca pe care au împărțit-o cu alte persoane, cât datorează celor din jur. Se repetă o situație de dependență sau de subordonare. Își dau seama că poate e rău să respecte orbește orice ordin doar pentru că vine de la un șef.

GEMENI

Gemenii au Luna Nouă pe axa inimii. Sunt zile în care au nevoie să-și deschidă inima. E o mare nevoie de dragoste, e un dor de iubire. Ar vre să mai retrăiască niște pasiuni din tinerețe sau să resuscite o stare de spirit pe care au avut-o în tinerețe. De data asta, sunt avertizați că n-au mai cultiva grădina inimii lor de ceva vreme.

RAC

Racii au o Lună Nouă în zodia Balanță care aduce o schimbare de ton, dar și de tonus în relațiile de familie. Au nevoie de echilibru și de pace. Sesizează care sunt elementele perturbatoare. Pot fi oameni sau doar contexte.

BALANȚĂ

Balanțele au o Lună Nouă care aduce nevoia de regenerare și transformare. E vorba de propria lor persoană care poate deveni o persoană nouă, aducând la suprafață trăsăturile neexplorate până acum, nu din inventarea unui nou personaj. Au prilejul să scoată mai mult în relief experiențele lor de viață.

SCORPION

Scorpionii au o Lună Nouă tăcută și discretă. Sunt invitați să fie mai atenți la ce se întâmplă în jurul lor, să și le observe din afară, ca și când s-ar vedea de sus. E vorba atât de mediul în care conviețuiesc cât și de propria lor persoană”.

Citește și Horoscop 9-15 octombrie 2023 realizat de astrologul Daniela Simulescu. Context astral încărcat, evită să devii salvatorul celor traumatizați! Întâi de toate, asigură-te că ești bine tu cu tine