Luna octombrie şi începutul lui noiembrie vor fi mai calde decât în mod obişnuit. Prognoza meteo pe patru săptămâni, de la ANM

Publicat: Vineri, 09 Octombrie 2020 09:49 // Actualizat: Vineri, 09 Octombrie 2020 09:49 // Sursa: romaniatv.net

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă pentru următoarele patru săptămâni temperaturi peste normalul perioadei, la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 12 - 19 octombrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în jumătatea estică a ţării.Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, la munte şi local în cele centrale, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 19 -26 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendinţă uşor deficitară, local, în sud-vest.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Se strică vremea în România. Ploile îşi fac apariţia pe întreg teritoriul

26 octombrie - 2 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi uşor deficitar în regiunile vestice, sud-vestice şi local în centru şi la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

2 - 9 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil uşor deficitare în regiunile sudice.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cum va fi vremea prognoza meteo temperaturi octombrie vremea octombrie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
20 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H