Luna plină a Lupului: 25 ianuarie 2024. Ce să faci și ce să nu faci ca să profiți de energia puternică a primei Luni pline din an

Luna plină a Lupului: 25 ianuarie 2024! Este prima oară în acest an când avem parte de acest fenomen, care va fi extrem de puternic de această dată. Iată cum ne afectează și tot ce trebuie să știm.

24 ian. 2024, 15:35
Luna plină a Lupului: 25 ianuarie 2024. Ce să faci și ce să nu faci ca să profiți de energia puternică a primei Luni pline din an
Luna plină a Lupului: 25 ianuarie 2024. Ce să faci și ce să nu faci ca să profiți de energia puternică a primei Luni pline din an

Prima lună plină a anului va apărea în zodia Leului vibrant și energic pe 25 ianuarie 2024. Leul este într-o clasă de unul singur când vine vorba de drama pe care o trăiește. Pe lângă faptul că este însoțită de schimbări care modifică viața în cosmos, această lunație, cunoscută și sub numele de Luna plină a Lupului, provoacă răni adânci să iasă la suprafață. Te-ai aștepta la ceva mai puțin de la o zodie care este în mod normal asociata cu focul?

Pregătește-te pentru Luna plină a lupului care va avea loc în ianuarie, respectând regulile de ce trebuie și nu trebuie, care au fost aprobate de astrologi.

Citește și: Horoscop 25 ianuarie 2024. O zodie trage chiulul la muncă, alta îşi îndeplineşte dorinţele ascunse. Previziuni complete pentru joi

Leul este o persoană care nu pierde niciodată ocazia de a-i impresiona pe alții pentru că sunt zgomotoși, mândri și încântător de senzuali. Acest semn zodiacal particular este asociat cu ego-ul și stimulează gândirea creativă. Dacă te confrunti cu stres, s-ar putea să te simți obligat să revizuiesti proiecte artistice sau să cauti soluții neconvenționale la problemele cu care te confrunti.
Este posibil ca această lunație să ne facă să simțim ca și cum am avea nevoie de atenție; Cu toate acestea, trebuie să fim precauți în chestiunile legate de modul în care o căutăm. Acest lucru se datorează faptului că Soarele și Luna formează în prezent o legătură puternică cu Pluto, care este planeta puterii care este capabilă să sufere transformare.

Pe de altă parte, ni se oferă posibilitatea de a ne angaja în conversații profunde pe care le-am evita în mod normal. Mai jos este listată cea mai eficientă modalitate de a naviga prin energia exuberantă a Lunii pline a Lupului în ianuarie.

Lucruri pe care ar trebui să le faceți în timpul Lunii pline a lupului din 25 ianuarie 2024

CE SA FACI: Oferă-ți o recompensă

Există un lucru despre un Leu. El se va bucura de un răsfăț delicios. Influența Leului îți readuce atenția asupra ta în timpul sezonului Vărsător, care este de obicei un moment în care te concentrezi pe a-i ajuta pe alții și pe a da înapoi comunității.

Permite-ti sa cedezi propriilor dorinte dupa ritmul agitat al sezonului Capricorn si compresia sezonului sarbatorilor. În loc să aștepți să fii ridicat la o poziție de proeminență de către o altă persoană, ar trebui să iei inițiativa de a te înălța oferindu-ti tu ceva drăguț.

CE SA FACI: Fă un efort pentru a te cunoaște pe tine însuți

Energia simplă a Leului oferă puterea de a rămâne rezistent în momentele delicate, ceea ce este deosebit de important în timpul lunii pline, care sunt foarte emoționale. Acorda atenție mediului înconjurător și fa tot ce iti stă în putere pentru a reacționa într-un mod adecvat. Încearca să menții capul sus.

Din cauza influenței lui Pluto, este probabil să observi schimbări la scară socială, mai degrabă decât la scară personală. Oamenii vor fi agitati pentru că acum vor avea loc multe schimbări colective. În consecință, cu cât suntem mai strategici și mai precauți în opinia noastră, cu atât lucrurile vor fi mai bune pentru noi. Acest lucru se datorează motivului anterior.

CE SA FACI: Fa din timpul singur o prioritate maximă

Cât timp a trecut de când ai participat ultima dată la un joc solo de înaltă calitate? Nu este genul acela; bine, poate că este și genul ăsta. În ciuda faptului că Leul este o creatură naturală, plină de lup, care are loc în ianuarie este momentul ideal pentru a te dedica introspecției.

Când îi permitem copilului nostru interior să iasă și să se joace, ni se amintește cât de incredibil de vindecator poate fi. Leul este zodia care oferă cele mai multe oportunități creative. Dacă îți lași inima să te ghideze, totul va cădea la locul lor așa cum ar trebui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop rune. HAGALAZ vine cu perturbări, RAIDO aduce succese muncite, iar FEHU deschide cornul abundenţei