Luna plina a viermelui 7-8 martie 2023. Semnificatii spirituale ale Lunii pline in Fecioara

Luna plina din martie este numita in mod obisnuit Luna plina a viermelui. Acesta denumire vine de  la ramele care se furiseaza din pamant, pe masura ce pamantul incepe sa se dezghete in martie.

06 mart. 2023, 21:39
Luna plina a viermelui 7-8 martie 2023. Semnificatii spirituale ale Lunii pline in Fecioara

Luna Plina din martie 2023 are loc in 7-8 martie. Energia Pestilor, zodie in care se afla acum Soarele, se simte puternic in aceasta perioada. Pentru a contrabalansa lucrurile, intotdeauna in sezonul Pestilor va fi Luna plina in Fecioara, zodia care ne aduce tot timpul cu picioarele pe pamant. Pe cat de mult ne imping Pestii spre visare, cu atat ne trage Fecioara spre realitatea practica a zilelor noastre.

Luna plina a viermelui – semnificatii
Luna plina din martie este numita in mod obisnuit Luna plina a viermelui. Acesta denumire vine de  la ramele care se furiseaza din pamant, pe masura ce pamantul incepe sa se dezghete in martie. Iata un fapt putin cunoscut despre Luna plina din martie: a fost numita Luna Viermelui doar de triburile de nativi americani din sud. De fapt, triburile nordice nu ar fi numit-o vreodata Luna viermelui.

Horoscop martie 2023. Ploaie de bani pentru 3 zodii, cumpene pentru alte 3 semne astrale

In esenta, ramele nu au existat in America de Nord. Ar fi literalmente imposibil pentru triburile nordice sa vada rame care sa apara in martie. Toate ramele pe care le vedeti astazi in America de Nord sunt specii invazive aduse de colonisti. Aceste rame au fost aduse fie dintr-o intentie gresita de a ajuta la fertilizarea solului, fie ca un accident impreuna cu plantele transportate sau solul folosit pentru balast in nave. Colonistii nu stiau ca, in timpul ultimei epoci glaciare, ghetarii s-au raspandit atat de departe in Canada si in partile de nord ale Statelor Unite ale Americii, incat toate ramele au fost complet distruse.

Previziuni rune RUNE pe ZODII, 6-12 martie 2023. Noutati de la pietrele mistice!

Cand gheata s-a topit acum circa 12.000 de ani, padurile native din acele zone au crescut din nou si s-au adaptat la pierderea ramelor. Cresterea acestor paduri a devenit dependenta de un strat de duff, care este un strat de compost format din frunze in descompunere si alte materii organice putrezite. Daca vizitati vreodata una dintre aceste paduri native, vi se va cere sa va curatati pantofii si sa va asigurati ca nu au oua de rame.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.