Previziuni rune RUNE pe ZODII, 6-12 martie 2023. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 6-12 martie 2023. "Runa" inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

05 mart. 2023, 07:47
Previziuni rune RUNE pe ZODII, 6-12 martie 2023. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni rune RUNE pe ZODII, 6-12 martie 2023.  Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Zodiac CHINEZESC 6-12 martie 2023. Se anunţă schimbări bruşte. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Mihai Voropchievici anunţă runa pentru România în martie 2023! Ce se anunţă pentru ţara noastră

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Nauthiz : Daca ai o situatie ce te nemultumeste, ce preferi, sa te plangi si vaiti la nesfarsit si astfel sa recazi mereu in aceeasi situatie ce se repeta, sau sa o elimini o data pentru totdeauna din viata ta. Ia acea ultima decizie. Plangerile si furia nu fac decat sa iti fure din energia necesara sa combati ceva din tine ramas nerezolvat. Fii puternic.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – SOWELU : Runa Sowelu este un simbol puternic pentru ca reprezinta Soarele. Spre deosebire de culturile si popoarele ecuatoriale ce vad Soarele drept aspru si o forta imperiala capabila sa cauzeze distrugeri, in cultura nordica de unde provin runele, soarele este o forta pura feminina ce da viata si permite recoltelor sa creasca. In vremuri de restriste, aceasta runa reprezinta claritatea viziunii spre viitor si victoria binelui asupra raului.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Teiwaz arata succes daca ai convingerea de sine si determinarea sa lupti pentru ce iti doresti. Nu uita sa faci fapte bune pentru orice promisiuni facute pentru ca asta te ajuta sa iti sustii si hranesti sinele interior. Tu esti capabil sa depasesti orice ciudatenie ce poate fi impotriva ta, daca te focusezi, daca crezi in tine, daca ai cunostintele solicitate si esti determinat sa reusesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.