Lună plină căpșunie în Săgetător, 4 iunie 2023. De ce este cea mai norocoasă Lună plină a anului

În funcție de locul în care te afli în călătoria ta personală, acea oportunitate poate fi atât interesantă, cât și intimidantă. La urma urmei, creșterea necesită frecvent confruntarea cu adevăruri incomode despre noi înșine și relațiile noastre.

04 iun. 2023, 00:09
Lună plină căpșunie în Săgetător, 4 iunie 2023. De ce este cea mai norocoasă Lună plină a anului

Luna căpșuna, totuși, este ceva pe care toată lumea poate aștepta cu nerăbdare în iunie. De ce? Se spune că aduce prosperitate, noroc și dragoste. Drept urmare, astrologii sfătuiesc ca această lună plină să nu fie trecută cu vederea. În schimb, încearcă să-ți manifesti dorințele în timpul nopții. Au șanse mari să devină realitate.

Pe scurt, luna plină capsuna din iunie în Săgetător aduce genul de energie pe care ne-am dori să-l vedem la începutul verii.

De ce se numește Luna plină căpșunie?

Termenul de „lună capsuna” a fost inventat de triburile native americane Algonquin, Ojibwe, Dakota și Lakota, potrivit The Old Farmer’s Almanac. Numele a fost ales „pentru a marca coacerea căpșunilor „purtatoare de iunie” care sunt gata să fie culese”, potrivit almanahului.

Citeste si Horoscop Urania 3-9 iunie 2023. Lună Plină în Săgetător ne dă senzația că nu putem ține pasul cu tot ce se întâmplă

Când este Luna plină căpșunie în 2023?

Luna plină căpșunie va atinge apogeul pe 4 iunie 2023.

In ce zodie este Luna plină căpșunie dn iunie?

Luna plină căpșunie este în zodia Săgetător.

Care este semnificația spirituală a Lunii pline căpșunii?

Luna căpșunilor creează spațiu pentru noroc, dragoste și prosperitate, făcându-l momentul ideal pentru a-ti manifesta cele mai profunde dorințe. În acest timp, ia în considerare să ții un jurnal sau să scrii o scrisoare către univers. Scenariul este actul de a scrie ca și cum ar fi deja al tău. Ajută să te manifesti scriind ca și cum ai avea deja ceva.

Nu ar trebui să fie surprinzător că „dragostea” este o semnificație spirituală centrală a lunii de căpșuni. Luna căpșunilor este cunoscută și ca luna de miere în Europa. Iunie este luna tradițională pentru nunți, iar luna poartă chiar numele lui Juno, zeița romană a căsătoriei. Având în vedere acest lucru, luna căpșunie poate fi un moment pentru a reflecta asupra relațiilor romantice trecute, prezente sau viitoare.

Citeste si Horoscop Rune iunie 2023. Mihai Voropchievici: „Este luna în care banii vin și pleacă”

Ce înseamnă Luna plină căpșunie pentru zodii?

Berbec

A venit timpul pentru renaștere și reorganizare. Dacă ideile tale par să fie peste tot, fă-ți timp pentru a veni cu un plan realist. Creeaza obiceiuri pe care să le păstrezi fără să te simți copleșit. Permite-ți să ieși din cap și să trăiești mai mult în momentul prezent.

Taur

Taurul ar trebui să înceteze să amâne după ce a văzut luna căpșuna. Manifestările tale sunt mult mai apropiate decât îți dai seama. Este timpul să faci primul pas și să fii all-in. Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a-ti reconsidera atitudinea față de eșec. Dacă nu încerci niciodată, nu vei reuși niciodată. Fa un pas hotărâtor!

Gemeni

Este timpul să iti asculti instinctele mai degrabă decât logica. Ți-ai ascultat creierul de mult prea mult timp, dar este timpul să-ți urmezi cu adevărat pasiunea. Nu-ți mai ignora intuiția și începe să crezi în tine. Știi ce este mai bine pentru tine și este timpul să-ți lași încrederea în sine să strălucească.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.