Luna Plină în Berbec va afecta PATRU zodii. Daniela Simulescu: „Nimeni nu o duce bine în perioada aceasta”

Cei mai afectaţi vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn. Cum afectează luna plină multe dintre zodii.

20 oct. 2021, 22:35
Luna Plină în Berbec va afecta PATRU zodii. Daniela Simulescu: „Nimeni nu o duce bine în perioada aceasta”

Luna Plină în Berbec scoate la suprafaţă toată agresivitatea şi furia îmbuteliată. Patru semne vor resimţi mai puternic efectele acestui eveniment astrologic şi nu este vorba doar despre cei care sunt în aceste zodii, ci şi cei care au marcaje în astrograma lor, precum ascendent, luna sau alte planete plasate în aceste semne. Dar nici ceilalţi nativi nu vor fi scutiţi, precizează astrologul Daniela Simulescu.

Luna Plină în Berbec: Cele mai afectate zodii

Cei mai afectaţi vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn. Dacă vă ştiţi că aveţi în astrogramă aceste aspecte, viaţa voastră va fi un carusel de evenimente şi de emoţii.

Horoscop Sărbători 2021, cu Pavel Globa: Cine zodii care vor avea necazuri mari de Crăciun şi Anul Nou
Ceilalţi, dacă aveţi pe lângă voi persoane cu marcaj cardinal, nici viaţa voastră nu va fi mai uşoară. Nimeni nu o duce bine în perioada aceasta.

Luna Plină în Berbec vorbeşte despre decizii, despre rupturi. Iar energia în Balanţă întreabă ‘de ce?’, în timp ce energia Berbecului spune ‘nu, nu se mai poate!’.

Mi-ar plăcea să cred că noi, oamenii, facem ceva pentru noi pentru că Berbecul ţine foarte mult la identitatea proprie, la cine este el. Zicem că Berbecul este egoist, dar trebuie să fim egoişti. Berbecul e precum copilul care face primii paşi. Dacă se uită în jur şi toată lumea e speriată, vede mobilă, nu mai face primii paşi. Ăsta e Berbecul. Berbecul face primii paşi. Pleacă. Rupe. Se aruncă. Începe chestii pe care poate alţii nu au acelaşi curaj să le înceapă.

HOROSCOP SPECIAL: Cum să-ţi împlinești destinul karmic, în funcţie de zodie

Furia pe care oricum o aveţi – dacă nu vreţi să vă certaţi cu oameni – faceţi ceva cu ea: sport, mişcare, studiaţi, pictaţi, cântaţi. Întotdeauna furia creează cea mai bună artă. Fă ceva săptămâna aceasta şi oricum, sfatul principal e să aveţi grijă la oalele care stau sub presiune în perioada aceasta: în trafic, la birou cu colegii chiar şi dacă lucraţi online, pe scara unde locuiţi, vecinii, în magazin, la bancă. Toţi vor fi oale sub presiune. E destul să sufli puţin, că explodează câte o oală pe rând şi se formează un lanţ de furie, de agresivitate, de scandal. Şi în peisajul mediatic vor fi scandaluri.

Deci, cei care avem marcaj de Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn, învăţaţi să respiraţi, faceţi multă mişcare, gândiţi, încercaţi să vă daţi seama dacă merită să faceţi scandal sau să vă implicaţi sau nu.

Nu vă doresc neapărat să fiţi calmi, dar să vă alegeţi în mod isteţ luptele, să ştiţi să vorbiţi cu partenerii. E o perioadă de onestitate, să spuneţi că nu sunteţi în apele voastre. E bine să comunicaţi onest, scrie astrosens.ro.