Luna plina in Pesti 2021. Ce aduce ECHINOCTIUL DE TOAMNA. Lasa dragostea sa conduca!

Este posibil ca acest curs al actiunii sa nu fie intotdeauna simplu, dar Universul ne trimite mesaje ascunse. Ori de cate ori esti confuz, ai incredere ca intuitia te va indruma.

18 sept. 2021, 09:43
Luna plina in Pesti 2021. Ce aduce ECHINOCTIUL DE TOAMNA. Lasa dragostea sa conduca!

Luna plina in Pesti 2021. Luni, 20 sepembrie, ne vom bucura de o frumoasa Luna plina in Pesti. Este Luna plina a lunii septembrie, numita si Luna recoltei (sau a porumbului), tocmai datorita faptului ca in aceasta perioada se recolteaza porumbul.

Luna plina in Pesti  2021 – generalitati
Lunile pline in Pesti aduc ceva special, un subiect existential misterior, intrigant care are neaparata nevoie de raspunsuri. Pestii sunt cel de-al 12-lea semn din zodiac. Le-au vazut pe toate, au facut de toate. De aceea Pestii sunt de obicei resemnati in fata destinului. Nu doar ca inteleg cum lucreaza Universul, dar stiu si cand sa renunte. Insa Pestii mai stiu ca suntem o parte din ocean si daca un future isi zbate aripile daesupra apei Amazonului vor fi tornade in Texas peste cateva zile, ani sau zeci de ani. Pestii actioneaza mai repede decat orice alt semn zodiacal si nu este ca Fecioara care vrea ca lucrurile sa se faca corect, ci care vrea sa se faca lururile corecte. Pestii actioneaza, apoi lasa lucrurile sa se intample, permitandu-i Universului sa isi concretizeze creatia.

Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri
Luna plina in Pesti 2021 – conjunctura astrala actuala
Luna plina din 20 septembrie 2021 face conjunctie cu Neptun, planeta iubirii neconditionate si opoztie cu Marte, planeta actiunii. Ca orice Luna plina, Luna plina in Pesti isi propune sa reconcilieze energiile complementare ale celor doua semne de pe axa: Luna si Neptun in Pesti – „sa ne predam” si Soarele in Fecioara – „sa facem ce trebuie!”

Soarele face si el cojunctie cu Marte, aduugand gaz pe foc: Sa fac de face un Peste (adica ce e corect) sau ce face o Fecioara (adica sa fac corect ce fac)? Raspunsul nu este nici pe departe simplu. Mai ales ca avem o Luna plina in Pesti.

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti ne ajută să avem revelaţii, să rezolvăm dileme. Cum sunt zodiile influenţate de acest aspect al Lunii

Luna plina in Pesti – Lasa dragostea sa conduca
Luna plina in Pesti aduce o energie puternica. Trebuie sa stii cand sa te predai si cand sa te impotrivesti sortii. Luna si Neptun in Pesti vor sa se faca voia Domnului/Universului, dar, de cealalta parte a centurii zodiacale, Soarele si Marte reamintesc faptul ca suntem parte acestei creatii. Iar actiunile noastre pot modela viitorul in fiecare zi.

Este posibil ca acest curs al actiunii sa nu fie intotdeauna simplu, dar Universul ne trimite mesaje ascunse. Ori de cate ori esti ocnfuz, ai incredere ca intuitia te va indruma.

Lasa iubirea sa iti ghideze drumul, sa iti deschida calea!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.