Luna sărăciei pentru 4 zodii: Rac, …

Pentru toți nativii zodiacului, banii vor deveni un subiect sensibil în această lună. Cu răbdare și precauție însă această perioadă se va transforma într-o amintire. Dacă ești curios să afli ce prevăd specialiștii astrologi pentru zodia ta în această lună, îți recomandăm să citești în continuare acest articol.

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 15:21
Luna sărăciei pentru 4 zodii: Rac, …

Berbec. Situația financiară precară este una total necaracteristică vouă însă nu aveți de ales și trebuie să vă descurcați cu ce aveți. În acest sens, vi se recomandă să cereți amânări acolo unde se poate iar unde nu, rugați un prieten să vă ajute.

Taur. Banii vin și pleacă iar nativii Taur știu acest lucru foarte bine tocmai de aceea luna aceasta va fi una nu foarte neobișnuită. Grație unor economii vor reuși să se ocupe de lucrurile importante iar de restul se vor ocupa pe parcurs.

Gemeni. Împrumutrile pe care le-ați oferit unor apropiați v-au adus în situația în care nu vă permiteți să faceți excese însă aveți inima împăcată că ați ajutat niște oameni dragi ceea ce este mult mai important pentru voi.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro