Circ electoral în Giurgiu. Maşina unui candidat la primărie a fost incendiată VIDEO

Un candidat la primăria unei localităţi din Giurgiu îl acuză că actualul primar a ordonat incendierea Hummer-ului pe care îl deţine. Neagu Ninel Nicuşor este candidatul PDL pentru primăria din Vărăşti, judeţul Giurgiu. Bărbatul şi-a găsit maşina arsă marţi dimineaţă şi a alertat imediat poliţia.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 11:33
Circ electoral în Giurgiu. Maşina unui candidat la primărie a fost incendiată VIDEO

Nicuşor Neagu a declarat la România TV că actualul primar din Vărăşti este judecat pentru fapte de corupţie şi că cineva din anturajul lui i-ar fi incendiat maşina.

„Nu pot să spun că primarul a ordonat incendierea, dar probabil că cineva din cercul lui a făcut-o. Am primit ameninţări pe internet de la persoane care simpatizau cu Vasile Preda, „lasă că o să vadă el ce o să i se întâmple”. Mă gândesc la faptul că primarul este trimis în judecată pentru fapte de corupţie la Înalta Curta de Casaţie şi Justiţie. Oamenii de care s-a înconjurat îl recomandă din punctul meu de vedere, nu neapărat pe el, pentru acest gen de fapte”, a explicat Nicuşor Neagu.

Vasile Preda, actualul primar din Vărăşti, a spus la România TV că nu are nimic de împărţit cu Nicuşor Neagu şi că acesta din urmă şi-a atras mulţi duşmani din cauza comportamentului său.

„Domnul Neagu a candidat şi la alegerile trecute din partea PRM. Dumnealui a avut un comportament josnic faţă de persoana mea. La momentul respectiv, ca şi acum, a făcut nişte ziare în care scria fel şi fel de prostii neprobate, care aduceau prejudicii familiei mele, copiilor mei. Domnul Neagu spune că sunt judecat. Într-adevăr, neşansa mea a fost ca o licitaţie la alimentarea cu apă din comună să fie câştigată de o anumită firmă care ulterior a dat un tun unei firme în care era asociat şi deputatul Dan Păsat. Datorită comportamentului său, domnul Neagu şi-a atras mai mulţi duşmani. Mai mulţi localnici au venit la primărie să se plângă că domnul Neagu le datorează sume de bani. Aşa cum ştie şi dumnealui, domnul Neagu are amenzi pentru înşelăciune, plată cu cec-uri false şi multe alte lucruri de pe urma activităţii sale”, a completat Vasile Preda.

În replică, Nicuşor Neagu a precizat că este un „om de bună credinţă” şi că nu este dator nimănui.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. Eu am viaţa mea, pe care o respect, nu-mi stă în caracter, nu am făcut niciodată lucruri de genul astă. Nu am existat nici anturaje în care să fiu băgat, aşa cum spune domnul Neagu. Eu şi prietenii mei nu ne ocupăm lucruri de genul acesta”, a mai spus actualul primar.

Un telespectator România TV a trimis pe adresa [email protected] o informaţie despre cum se duce lupta electorală pentru alegerile locale, în judeţul Giurgiu.

Autoturismul unuia dintre candidaţii la funcţia de primar al comunei Vărăşti, Neagu Ninel Nicuşor, a fost devastat şi ulterior incendiat. În ultima perioadă, care coincide şi cu apropierea campaniei electorale, nu este singurul eveniment de acest gen care se petrece în această zonă. Devastarea şi incendierea maşinii Hummer H2 a lui Neagu Ninel Nicuşor este doar cireaşa de pe tort, într-un lung şir de astfel de acţiuni. Bănuielile şi presupunerile merg către oamenii actualului primar al comunei Vărăşti, Preda Vasile„, ne-a scris telespectatorul.