Luptă în JUSTIŢIE pentru mai puţin de TREI MILIMETRI de pământ. Drama unei familii târâte prin tribunale

O familie este obligată să mute gardul gospodăriei cu nici mai mult, nici mai puţin de 2,6 milimetri. Asta după un proces lung în care un vecin revendică pământul de sub gard. Culmea, omul a câştigat în instanţă, iar păgubiţii sunt obligaţi să plătească şi cheltuielile de judecată.

RomaniaTV.net
07 mart. 2015, 07:31
Luptă în JUSTIŢIE pentru mai puţin de TREI MILIMETRI de pământ. Drama unei familii târâte prin tribunale

O clujeancă din Turda se lupta în instanţa cu un vecin, pe care îl acuză că o hărţuieşte, şi pe judectori de nepăsare. O pun să plătească cheltuieli de judecată de 7.400 de lei şi să mute un gard cu 2.6 milimetri, potrivit Ştiri de Cluj.

Citeşte şi Zeci de clujeni, notificaţi să-şi DEZGROAPE morţii şi să-i MUTE în alte cimitire

Familia mea este hărţuită de mai bine de 7 ani de un şmecher ce învârte lemnul, cu un banal proces de grăniţuire. Deşi ne-am judecat la Turda timp de 5 ani, printr-o banală cerere de strămutare, unde s-au afirmat doar minciuni legate de mine şi familia mea, în anul 2013 dosarul a fost strămutat la Judecătoria Sibiu unde în noiembrie 2013 s-a dat acea stupidă sentinţa prin care eram obligaţi să mutăm gardul (are o lungime de 43 metri) pe o distanţă de aproximativ 5 metri în spate cu suprafaţa de 2.6 milimetri. Deşi din expertiza tehnică reiese faptul că gardul nu a fost mutat şi că o suprafaţă de 314 mp din terenul reclamantului se află la alţi vecini, instanţa mă obligă să plătesc suma de 6.434 lei din care 5.000 lei onorariul de avocat, 350 cheltuieli de transport şi restul jumătate din expertiză. În urmă apelului, în 24 februarie 2015 s-a dat aceeaşi sentinţa în plus la cheltuieli am de plătit încă 1.000 lei, deci 7.434„, a declarat femeia.

Citeşte şi Cazanciuc, la bilanţul DNA: „România nu a dus lipsă de legi, ci de instituţii puternice care să le aplice”

Vecinul a cumpărat terenul din comună Mihai Viteazu în 1996 şi a intabulat terenul în anul 2000.  Judecătoria Sibiu a decis că gardul trebuie mutat numai pe 5 metri cu 2.6 milimetri. Femeia susţine că vecinul vrea să scoată bani de la ea şi mama ei.

Şi-a depus în instanţa trei chitanţe cu onorariul de avocat , avocat fiind naşul dânsului. Au rezultate cheltuieli de judecată de 7.400 de lei„, a mai declarat ea.