LYON – BARCELONA 0-0, calificarea se decide pe Nou Camp

LYON - BARCELONA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. Primul duel din "dubla" dintre Lyon şi FC Barcelona se va juca în Franţa, marţi, de la ora 22:00.

RomaniaTV.net
19 feb. 2019, 17:21
LYON – BARCELONA 0-0, calificarea se decide pe Nou Camp

LYON – BARCELONA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV. yon va aborda această partidă fără căpitanul şi totodată cel mai important jucător, Nabil Fekir, care este suspendat, dar este posibil ca nici tânărul Ndombele, un adevărat stâlp al echipei, este posibil să nu joace. În schimb, în primul „11” al catalanilor sunt şanse să nu apară Coutinho. 

Elevii lui Valverde au câştigat cu greu meciul din ultima etapă din La Liga, cu Real Valladolid, iar pe lângă meciurile din UEFA Champions League, pentru Barca urmează alte meciuri de foc, în campionat cu Sevilla şi în cupă cu Real Madrid. Lyon este pe locul trei în Ligue 1 şi au reuşit recent să o învingă pe campioana Lyon, dar niciodată în istorie nu a înregistrat Barcelona într-o competiţie europeană. 

LYON – BARCELONA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK TV.

Echipele de start:

Lyon: Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy – Ndombele, Aouar – Traore, Depay, Terrier – Dembele.

Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba – Rakitic, Busquets, Sergi Roberto – Dembele, Messi, Luis Suarez.

Neînvinsă într-o grupă cu Manchester City, Şahtior şi Hoffenheim, Lyon are un examen dificil în optimile Ligii Campionilor, împotriva Barcelonei. Foramţia antrenată de Ernesto Valverde a terminat cu 14 puncte grupa B, cu Tottenham, Inter şi PSV, la şase puncte distanţă de locul doi, ocupat de englezi. Catalanii merge bine şi în campionat, fiind pe primul loc, la şapte puncte în faţa lui Atletico Madrid. De partea cealaltă, francezii sunt singuri care au reuşit să o invingă pe PSG în Ligue 1, în acest sezon, scor 2-1.

Rezultatele înregistrate săptămâna trecută:

  • Manchester United – PSG 0-2
  • Tottenham – Dortmund 3-0
  • AS Roma – FC Porto 2-1
  • Ajax – Real Madrid 1-2