M-a părăsit acum 30 de ani pentru altul. Am reîntâlnit-o şi mi-am dat seama că încă o iubesc. Dar să mai cred în ea?

Va prezentam mai jos povestea lui Ionel, un barbat care a iubit o singura femeie in viata lui. Marea lui iubire a fost si marea lui dezamagire. L-a parasit pentru altul, dar a continuat sa o iubeasca. S-au reintalnit, dupa 30 de ani, dar Ionel are o dilema. Nu stie daca mai poate avea incredere in Nina. Aflati si care este parerea psihologului Roxana Stoica, consilier in relatii de cuplu si dinamica sexuala. 

30 iun. 2017, 07:26
M-a părăsit acum 30 de ani pentru altul. Am reîntâlnit-o şi mi-am dat seama că încă o iubesc. Dar să mai cred în ea?

Povestea mea incepe acum aproximativ 30 de ani. Ma plimbam singur prin parc cand am vazut-o timida pe o banca. Era cea mai frumoasa fata pe care o vazusem vreodata. Mi-a intrat la inima din prima clipa si acolo a ramas. Aveam 23 de ani, iar Nina se apropia de 18. Ma cam fastaceam in preajma fetelor, dar mi-am facut curajul sa intru in vorba cu ea. Apoi am inceput sa ne intalnim. In compania ei, zilele capatau o stralucire speciala, imi insenina sufletul.

Pentru ca eram hotarat, i-am spus ca vreau sa o cer la parinti de nevasta. Mi-a spus ca nu se marita pana nu termina liceul si facultatea si daca o iubesc sa o astept. Si am asteptat-o. Dupa un an si jumatate am cerut-o la parinti, cu promisiunea ca nu ma grabesc cu data nuntii pana nu termina facultatea.

Apoi am stabilit data nuntii, am rezervat restaurantul, am facut pregatiri ca doi tineri care se iubesc. Cu cat se apropia data nuntii cu atat eram mai fericit si parca zburam. Mama Ninei, viitoarea soacra, se lauda cu ce noroc are fiica ei ca a gasit un baiat asa bun ca mine.

Numai ca Nina nu se considera atat de norocoasa. Cu doar o saptamana inainte de nunta a fugit de acasa cu altul. N-a spus nimanui nimic. Eu am crezut ca e plecata la ai ei, iar cand m-am dus dupa ea si mi-au zis ca nu stiu nimic de ea, am cazut din picioare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.