Femeia care a renunţat la viaţa comodă din capitală pentru a se muta cu iubitul ei în junglă

O profesoră de yoga în vârstă de 34 de ani, din Londra, a decis să renunțe la viața ei de lux și să se mute în inima junglei peruane, după ce s-a îndrăgostit de un fermier local.

10 dec. 2023, 13:17
Femeia care a renunţat la viaţa comodă din capitală pentru a se muta cu iubitul ei în junglă

Ceea ce a început ca o călătorie de 10 zile în Peru în timpul pandemiei s-a transformat într-o poveste de dragoste și aventură, pentru Caroline Knight care a decis să-și rupă biletul de întoarcere și să înceapă o viață nouă, în junglă, alături de partenerul său, Rómulo Román Roque.

Caroline povestește că totul a început într-o tabără din Peru, unde a călătorit cu câțiva prieteni englezi, conform Stiridiaspora.

„Am crezut că voi sta zece zile, dar am găsit dragostea vieții mele și am decis să nu mă mai întorc niciodată acasă”, a mărturisit ea conform presei străine.

Rómulo, un fermier local, i-a atras atenția Carolinei cu „energia extraordinară și înțelepciunea ieșită din comun”, deși exista o barieră lingvistică inițială. Cu toate acestea, chemarea inimii a fost mai puternică, iar cei doi s-au îndrăgostit imediat.

După ce și-a rupt biletul de întoarcere la Londra, Caroline și Rómulo și-au construit o mică casă în mijlocul junglei. Cu natura în jur și maimuțe gălăgioase care își făceau simțită prezența, viața lor este departe de confortul urban pe care Caroline îl cunoștea.

Ei trebuie să călătorească zilnic până în oraș pentru a obține provizii, apă și pentru a comunica cu restul lumii, având acces la wifi doar în câteva locuri limitate.

Citeşte şi: Accident teribil în Filipine: 25 de morţi după ce un autocar a căzut în prăpastie FOTO şi VIDEO

Caroline și Rómulo lucrează împreună la cultivarea și prelucrarea boabelor de cacao.

„A fost o muncă foarte grea, dar copacii ne-au răsplătit cu fructe, iar noi am transformat manual boabele în cacao crudă”, a spus ea. Cu aceste produse, au început să primească comenzi, iar contul lor de Instagram a devenit un mijloc de promovare a produselor lor.

Deși viața în junglă vine cu provocări precum insecte vorace și lipsa apei potabile, Caroline spune că se simte în siguranță și iubită alături de Rómulo. Costul vieții este aproape inexistent, iar economiile și ajutorul familiei îi permit să trăiască această aventură. Caroline își dorește să îl prezinte pe Rómulo familiei sale și să îl ducă să viziteze Anglia în viitor.

În final, povestea Carolinei Knight este o pledoarie pentru dragostea neașteptată care poate schimba întregul curs al vieții și pentru curajul de a renunța la confortul cunoscut în favoarea unei aventuri autentice în inima junglei peruane.

Citeşte şi: Gafa de proporții făcută de câțiva turiști în Veneția! Cum au reușit să răstoarne o barcă, cu tot cu gondolier VIDEO