Maşina unui lider PSD a fost distrusă. „Nu cred că este o coincidenţă”

Mașina Adelei Diaconu, președintele Organizației Femeilor Social Democrate din Brașov, a fost vandalizată sâmbătă dimineață. Politiciana a alertat Poliția în urma incidentului.

RomaniaTV.net
13 ian. 2018, 14:49
Maşina unui lider PSD a fost distrusă. „Nu cred că este o coincidenţă”

Adela Diaconu a venit să-și viziteze părinții, sâmbătă dimineață, și și-a găsit mașina vandalizată în Centrul Istoric al Brașovului, informează România TV 

„Mi se pare ciudat că am păţit aşa ceva exact după ce în presă a apărut bilanţul OFSD Braşov şi mai e scris şi cu roşu. Până acum nu am avut nicio problemă. Nicio altă maşină nu a fost vandalizată în zonă, deci nu cred că e o coincidenţă. De altfel, nu am avut niciun incident rutier în peste zece ani”, a declarat Adela Diaconu, liderul organizației de femei din cadrul PSD Brașov (OFSD).

Președintele OFSD Brașov a sunat la Poliţie pentru a semnala că autoturismul a fost avariat.

Potrivit Adelei Diaconu, cele două majuscule scrise cu spray roşu, „C+R”, pot duce cu gândul la celebra scandare „PSD, ciuma roşie”, dar aceasta a declarat că se detaşează de astfel de asocieri.

„Faptele mele nu reflectă aşa ceva, având în vedere că prin organizaţia pe care o conduc sunt foarte aproape de oameni. (…) Nu pot să bănuiesc pe cineva în mod specific. Tot ce pot să vă spun este că nu am făcut afaceri necurate. Sunt un fost sportiv de performanţă şi prezentator TV”, a completat Adela Diaconu.

Poliţiştii braşoveni au deschis o anchetă în acest caz şi încearcă să îl găsească pe făptuitor.