Mașinile parchează în balta de sânge rămasă după cântăreaţa Mălina Olinescu

Zona de lângă Gara de Nord, mai exact locul în care a căzut cântăreaţa în acestă noapte, nu este protejată de poliţie în niciun fel. Şoferii parchează în balta de sânge rămasă în urma Mălinei Olinescu.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 11:00
Mașinile parchează în balta de sânge rămasă după cântăreaţa Mălina Olinescu

La doar câteva ore după ce cântăreaţa a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, locul nu este protejat în niciun fel, iar martorii şi vecinii încearcă să îi avertizeze pe trecătorii care nu văd urmele de sânge, scriu jurnaliştii de la Evenimentul Zilei.

În urma incidentului nu au rămas în urmă decât patru pete de sânge împrăştiate pe asfalt. Şoferii parchează exact pe locul cu pricina fără să ştie ce s-a întâmplat.

Mălina Olinescu locuia într-un apartament cu două camere, decomandat, la etajul șase, locuință moștenită de la bunici. Cântăreaţa a ales să plece dintre noi exact în acelaşi mod în care a făcut-o şi tatăl său, actorul Boris Olinescu. Boris Olinescu, unul dintre cei mai apreciaţi tineri actori ai anilor ’60, s-a sinucis în 1981, aruncându-se de la etajul 10.

Mălina Olinescu a fost o artistă celebră în anii ’90, când a cucerit publicul la festivalul Mamaia. Mălina a devenit atunci şi vedetă de televiziune, după ce a participat la emisiunea „Şcoala vedetelor” care a făcut furori. Artista a apărut ultima dată la televizor săptămâna trecută, când alături de Călin Geambaşu a participat la un spectacol de dans.