Macabru: Un tânăr a MURIT DECAPITAT de propria JUCĂRIE, într-un parc, în faţa a zeci de oameni FOTO

Un bărbat de 19 ani din America a murit în timp ce opera un elicopter de jucărie într-un parc. Tânărul a încercat o manevră periculoasă, dar a ajuns să fie decapitat chiar de elicea din fibră de carbon a aparatului de zbor în miniatură. Familia este în stare de şoc.

06 sept. 2013, 15:49

Roman Pirozek Jr., în vârstă de 19 ani, se afla în parcul Dreier-Offerman, din Gravesend, în cursul zilei de joi, jucându-se cu un elicopter de jucărie, când din cauza unei întâmplări macabre a ajuns să fie decapitat, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Tragica poveste a unei FEMEI FRUMOSE pe care o boală rară a transformat-o într-un MONSTRU. Vezi cum arată acum

Potrivit martorilor, tânărul a încercat să efectueze o cascadorie cu aparatul de zbor, când, din cauza unei defecţiuni, elicopterul l-a lovit. Accidentul bizar a avut loc la amiază, atunci când parcul era plin de oameni care au fost îngroziţi de cele întâmplate. Elicele de aproape 70 de centimetri, din fibră de carbon, l-au omorât pe loc, bucăţi din craniu şi din gât fiind descoperite în apropiere.

Citeşte şi A plecat cu cortul, dar noaptea s-a trezit cu capul în gura unei FIARE: Iubita a fugit în maşină şi m-a lăsat

Jucăria a costat 1.700 de dolari, fiind una dintre pasiunile comune pe care băiatul le avea alături de tatăl său. Roman era student şi voia să devină inginer înainte ca viaţa lui să fie luată de o banală jucărie.