Macaulay Culkin, puștiul care a cucerit publicul de pretutindeni cu rolul din „Singur Acasă”, revine în cinematografie. În ce producție va juca actorul anul acesta

Macaulay Culkin, puștiul care i-a cucerit pe oamenii de pretutindeni prin rolul pe care l-a jucat în filmul "Singur Acasă", se întoarce pe micile ecrane.

15 mart. 2021, 20:50

Macaulay Culkin, puștiul care i-a cucerit pe oamenii de pretutindeni prin rolul pe care l-a jucat în filmul „Singur Acasă”, se întoarce pe micile ecrane.

Avea doar zece ani atunci când a apărut în primul său film. După ce a jucat în „Singur Acasă” și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, a devenit unul dintre cei mai de succes actori tineri. A ajuns să se situeze pe locul doi în două topuri realizate de VH1 (100 cei mai tari copii-artiști) și E! (50 cei mai tari copii-artiști).

Rolul din „Singur Acasă” i-a adus numeroase premii și nominalizări. A jucat mai apoi și în alte filme, dar și seriale de televiziune, însă nu a mai reușit să atingă același succes ca în filmele de Crăciun.

Deși carisma și talentul actoricesc îi promiteau o carieră înfloritoare în cinematografie, Macaulay Culkin nu a dorit să stea prea mult în lumina reflectoarelor. Actorul a ales să aibă o viață ferită de lumina reflectoarelor și să se bucure de intimitate.

Acum aproximativ șapte ani, Macaulay Culkin a avut și probleme cu drogurile și probleme de sănătate. A ajuns la dezintoxicare și, în cele din urmă, a reușit să scape de dependență.

Acum, însă, la 40 de ani, după o pauză lungă de la actorie, Macaulay Culkin revine în atenția publicului, prin rolul pe care l-a obținut în serialul thriller “American Horror Story”.

Creatorul serialului, Ryan Murhy, a postat o fotografie pe Instagram cu Macaulay. Fanii au șansa să îl revadă pe cel care le-a făcut copilăria mai frumoasă, însă cu totul schimbat față de cum l-au cunoscut.

Sezonul 10 din „American Horror Story” reapare, în sfârșit, după ce a fost amânat mai multă vreme din cauza pandemiei de coronavirus.

În sezonul 10 vor apărea câteva personaje cunoscute, prezente și în celelalte sezoane ale faimosului serial, cum ar fi Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Angelica Ross, Finn Wittrock, Adina Porter și Lily Rabe.

Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la apariția primului film „Singur Acasă”

Cum îi îndeamnă actorul Macaulay Culkin pe fani să poarte mască? A recreat o scenă din „Singur acasă”