Macaulay Culkin, schimbare radicală a actorul din „Singur acasă”

Dupa o serie de aparitii ingrijoratoare pentru fani, se pare ca fostul actor si-a descoperit echilibrul in viata. Macaulay Culkin a renuntat la droguri si s-a apucat de muzica.

14 dec. 2013, 15:40

Dupa succesul incredibil pe care l-a avut in copilarie cu rolul din „Singur acasa”, Macaulay Culkin a evitat complet lumina reflectoarelor in ultimii ani de zile si si-a concentrat atentia asupra unui viciu infiorator, care l-a transformat atat de tare pe actor, incat era de nerecunoscut, spre disperarea fanelor.

Dupa o lupta crancena cu drogurile, se pare ca actorul da semne de revenire, caci ultimele lui aparitii i-au surprins placut pe admiratorii lui si au fost o dovada clara a faptului ca Macaulay Culkin este un invingator si ca se va concentra in viitor asupra propriei persoane. 

Mai nou, se pare ca vedeta si-a descoperit o adevarata pasiune in muzica si si-a infiintat chiar si o formatie, The Pizza Underground. Alaturi de colegii de trupa, Macaulay Culkin a sustinut aseara un concert intr-un club din Brooklyn, New York.