Macaulay Culkin, UCIS printr-o farsă sinistră

Publicat: Joi, 06 Septembrie 2012 13:06 // Actualizat: Joi, 06 Septembrie 2012 13:06 // Sursa: RTV.net

Macaulay Culkin s-a aflat în centrul atenţiei în ultima vreme, o mulţime de publicaţii scriind că zilele actorului ar fi numărate, din cauza unor probleme de sănătate provocate de presupusa sa dependenţă de droguri. Speculaţiile au fost infirmate în repetate rânduri de actor şi de reprezentanţii săi, însă pe 5 septembrie fanii lui au citit cu groază pe internet şi pe reţelele de socializare că acesta a murit!

Foto: Hepta

Vestea morţii lui Macalay Culkin s-a răspândit rapid în lumea virtuală, după ce site-ul necropedia.org a postat ştirea că blondul, care în anii '90 îl interpreta pe puştiul simpatic şi mereu pus pe şotii din seria "Singur acasă", ar fi murit. Misterul morţii lui Macauley Culkin a fost rezolvat, însă, rapid, când o minte mai limpede a văzut că pe site-ul de la care a pornit isteria scria că actorul a murit pe 7 septembrie, în condiţiile în care "ştirea" era publicată pe 5 septembrie. În plus, autorii farsei au şi publicat în supratitlu, cu litere foarte mici, e drept, că totul este o farsă. "Aceasta nu este o ştire. Nu a murit nimeni", era mesajul adresat celor care au avut ochi să-l vadă.

Farsa a avut succes pe fondul speculaţiilor din ultima vreme privind starea şubredă de sănătate a actorului, despre care presa din SUA a avansat ipoteza că ar fi dependent de heroină.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
28 feb 20:52
Votează email 0 email
...actorul a murit pe 7 septembrie, în condiţiile în care “ştirea” era publicată pe 5 septembrie. Citeste mai mult pe RTV.NET


STIRI SIMILARE...
1
EUR
4.7556
RON
20 Oct
noapte 9 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H