Machiajul perfect în funcţie de forma ochilor

În funcţie de forma ochilor trebuie să ne machiem în aşa fel încât să îi scoatem în evidenţă cât mai mult.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 11:23
Machiajul perfect în funcţie de forma ochilor

Machiajul este extrem de important de aceea vom încerca să nu neglijăm niciodată acest aspect. Este greu însă să fim mereu la înălţime atunci când vine vorba de machiajul feţei şi de aceea de multe ori apar mici erori care ne strică aspectul general, erori cauzate de neatenţie sau de ignoranţă, scrie lyla.ro.

Un astfel de aspect foarte important pe care trebuie să îl luăm în considerare atunci când începem un machiaj, este forma ochilor. Ţinând cont de forma feţei şi de forma ochilor, putem realiza mai uşor un machiaj care să ne reprezinte şi cel mai important, un machiaj care să ne scoată în evidenţă cele mai bune trăsături şi să le ascundă pe cele mai puţin reuşite, cu alte cuvinte, un machiaj perfect. Cum se realizează un machiaj în funcţie de forma ochilor şi de ce trebuie să ţinem cont de acest aspect? Iată câteva sfaturi foarte utile care te vor ajuta în continuare.

Ochii mici

Puteţi cu uşurinţă să recunoaşteţi o faţă cu ochi mici deoarece aceştia sunt mai mici în comparaţie cu restul caracteristicilor faciale. Dacă aveţi ochii mici şi vreţi să-i faceţi să pară mai mari, încercaţi să pensaţi sprâncenele cât mai mult şi astfel ochii vor părea mai mari. Folosiţi culori luminoase şi umbre lucitoare. Nu folosiţi tuş negru pentru a contura ochii deoarece aceştia vor părea şi mai mici. În schimb optaţi pentru alb sau bej care va face albul ochiului sa para mai mare.

VEZI AICI CONTINUAREA